VIDEO | „Te iubim, Satan!”, într-o scenă dintr-un nou serial pentru copii realizat de Disney

Compania Disney este arhicunoscută în toată lumea ca o companie care crează filme și seriale destinate copiilor. Un asemenea serial, intitulat Santa Clauses (Moși Crăciuni), tocmai a fost lansat în luna noiembrie 2022.

Într-unul din primele episoade există și o scenă în care câțiva copii zâmbători, fiecare cu o literă imprimată pe o bucată de carton format A3 în mâini, intră dansând într-un hol al unui castel și formează fraza „WE LOVE YOU SATAN”, adică „TE IUBIM, SATAN”.

Compania Disney susține că e o greșeală și că, de fapt, mesajul ar fi trebuit să fie „WE LOVE YOU SANTA”, adică „TE IUBIM, MOȘ CRĂCIUN”, dar cumva s-a format fraza în care copiii își declară dragostea pentru Satan.

Există vreo persoană care îi crede? La o companie de talia Disney? Unde orice amănunt și orice scenă se filmează de câteva ori până iese bine? Unde există câteva nivele de control înainte ca o anumită scenă să fie introdusă într-un film? Eu nu cred asta, cred că intenția Disney a fost de la început să transmită mesajul de mai sus. Vă dați seama unde s-a ajuns și ce vremuri trăim? Ținta sunt copiii. Aceștia sunt spălați pe creier să creadă că nu contează ce au fost născuți, că nu există doar două sexe, că se pot transforma în orice cred ei, că Dumnezeu nu există și că, iată, Satan trebuie iubit.

Noi, ca și consumatori, avem opțiunea de a boicota tot ce ține de Disney, filme, seriale, canale TV prin cablu, parcuri de distracții, voiaje etc. Poate dacă îi arde la buzunar ceva se va schimba. Iar dacă nu, poate vor da faliment. Pentru că ce fac ei e inacceptabil.

Sursa: The Gateway Pundit


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


2 comentarii la „VIDEO | „Te iubim, Satan!”, într-o scenă dintr-un nou serial pentru copii realizat de Disney”

Comentariile sunt închise.