„O lume ciudată”. Un nou film de animație, care rulează pe ecranele din întreaga țară, promovează homosexualitatea în rândul copiilor

Atenție, părinți! Un nou film de animație, care rulează în această perioadă în cinematografele din întreaga țară, promovează homosexualitatea în rândul copiilor.

Este vorba despre filmul „O lume ciudată”, o producție Disney. Prezentarea filmului omite să precizeze că unul dintre personajele din film este un copil homosexual. Nici trailerul oficial nu amintește acest „detaliu”.

Faptul a fost semnalat, pe Facebook, de Alexandru Costache.

„Cea mai eficientă propagandă a marxismului cultural se face prin industria de divertisment, nu prin manifestații politice. Rețeta e verificată în SUA de decenii, universitățile ticsite de marxism cultural clocesc teoriile, companiile de film creează produsul cinematografic în care personajele adoptă comportamentul ideologic, trusturile de presă lansează ”dezbaterea” prin normalizarea temei ideologice, iar companiile producătoare de jucării, dacă e cazul, îi imprietenesc pe copii cu povestea.

Schema e acum globală. La Cinema One Laserplex Brașov (probabil și în alte locuri din țară) rulează filmul de animație „O lume ciudată”, un produs Disney. Filmul are ca scenariu aventura unei familii interrasiale de exploratori și a fiului lor homosexual, Ethan Clade, care, pe parcursul poveștii primește sfaturi responsabile din partea tatălui și a bunicului care îl ajută să depășească timiditatea în a-și arăta afecțiunea pentru Diazio, iubitul său.

Oare așa se rezolvă problemele homosexualității (un comprtament învățat și marginal), prin expunerea minorilor (ființe fără discernămant care învață prin imitare) la așa-zisa normalitate a romantismului LGBT? La animația asta, în proporție covârșitoare, publicul e format din copii. Este o crimă să expui mintea unui minor la o astfel de propagandă! Într-un fel sau altul, cinematografele trebuie penalizate pentru ticăloșia asta. Aveți grijă ce ”desene” văd copiii voștri și la ce infern le deschideți ușa, că nu așa se rezolvă problemele unei minorități, ci se strică la cap generații!”, a scris, pe Facebook, Alexandru Costache.

Pe același subiect:

Noua Minnie Mouse e jumătate fată, jumătate băiat

Propagandă LGBT în desene animate. Un personaj din serialul „Peppa Pig” are mame lesbiene

Compania Disney se angajează să producă mai mult conținut gay pentru copii

Propaganda LGBT în desenele animate ia avânt. După personajul din „Peppa Pig”, și Velma din „Scooby Doo“ este prezentată ca lesbiană


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


3 comentarii la „„O lume ciudată”. Un nou film de animație, care rulează pe ecranele din întreaga țară, promovează homosexualitatea în rândul copiilor”

Comentariile sunt închise.