Părintele Gabriel Cosma, preot paroh în Podeni, a căzut pe stradă și a murit subit la doar 49 de ani

Părintele Gabriel Cosma, preot paroh în Podeni, județul Cluj, a căzut pe stradă și a murit subit la doar 49 de ani.

Potrivit Protopopiatului Ortodox Român Turda, părintele Gabriel Cosma avea 49 de ani și slujea de 25 de ani. Înmormântarea va avea loc vineri, 16 decembrie, în prezența Mitropolitului Andrei.

 

IPJ Cluj a anunțat, miercuri, că Poliția a fost sesizată prin apel la 112 că un bărbat a căzut pe stradă, potrivit RomâniaTV.

„Poliția municipiului Turda a fost sesizată prin apel 112 despre faptul că într-o parcare de pe strada Lotus, din municipiul Turda, un bărbat ar fi căzut și s-ar afla în stare de inconștiență. În baza sesizării, la fața locului a fost dirijat un echipaj medical și o echipă operativă de polițiști.

Medicii i-au efectuat manevre de resuscitare, însă, din nefericire, au fost nevoiți să declare decesul acestuia”, a transmis IPJ Cluj.

Acesta este al treilea caz de deces subit în rândul preoților, anunțat de RostOnline în mai puțin de o lună de zile.

Pe același subiect:

Părintele Cristian Ioan Balaban, parohul Parohiei Rățeni, a murit fulgerător, la doar 41 de ani

Un preot din județul Suceava a murit subit lângă biserica unde slujea. Cel mai probabil, a decedat în urma unui infarct. Avea doar 56 de ani

Raluca Oanță

About Raluca Oanță

Jurnalist cu peste 10 ani de experiență. A lucrat în presa scrisă și în televiziune. A absolvit Facultatea de Sociologie din cadrul Universității București; ulterior, a urmat un master de Antropologie și Dezvoltare Comunitară.

Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost