Cine ne vinde libertatea, sănătatea și resursele?

Vă salut dragi prieteni!

Hristos a înviat!

Dvs ați observat că toți susținătorii Ucrainei, fără condiții, sînt aceiași care sprijineau, la fel de vocal și decerebrat, restricțiile din plandemie?

Ați luat aminte la faptul că aceia care reclamă reflexe ale propagandei ruse în orice încercare de apărare a interesului național românesc sînt aceiași care pledau pentru renunțarea la libertate în schimbul unei iluzorii siguranțe sanitare?

Ați băgat de seamă că, de pildă, ”intelectualii publici” care au găsit explicații pentru închiderea bisericilor de Paști în anul 2020 și pentru împărtășirea credincioșilor cu lingurițe de unică folosință, chipurile pentru a opri virusul ucigaș, sînt acum în fruntea celor care îi acuză de putinism și filorusism pe toți cei care militează pentru pace?

”Intelectuali publici” care astăzi caută, cu obrăznicie, să impună Sfîntului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române să schimbe data Paștilor, rupîndu-ne de celelalte Biserici Ortodoxe cu care ne aflăm în comuniune, sub pretextul altfel s-ar dovedi obedientă față de Rusia lui Putin.

În condițiile în care, pe lîngă Biserica Ortodoxă Rusă, mai sunt 15 Biserici Ortodoxe autocefale care sărbătoresc Învierea Domnului odată.

Aceiași care ne condamnau pe noi, cei care ne-am opus certificatului de vaccinare la locul de muncă, astăzi vituperează împotriva noastră acuzîndu-ne că am sprijini Rusia în conflictul cu Ucraina, întrucît cerem respectarea legii și protejarea fermierilor români în privința tranzitului și importului de cereale ucrainene, precum și pentru că solicităm respectarea convențiilor internaționale și a interesului legitim al României în operațiunea ticăloasă și distructivă a Ucrainei de transformare a canalului Bâstroe și a brațului Chilia al Dunării în căi navigabile maritime.

Sînt cam aceiași care se opun re-unificării Basarabiei cu România, pe motiv că asta ar sluji Rusiei, și care pretind că Republica Moldova va fi integrată în UE și că victoria lobby-ului românesc în problema retrocedării bunurilor Mitropoliei Basarabiei, care au fost confiscate de regimul comunist, ar fi o biruință a ”extremiștilor de dreapta” români.

În altă ordine de idei, nu vi se pare interesant că aceiași ”intelectuali publici” care azi debitează toate cele enumerate, mai ieri încercau să ne convingă de justețea alcătuirii Statelor Unite ale Europei – a unui suprastat federal, în care națiunile să-și piardă suveranitatea și specificul propriu, iar persoanele libertatea, pentru a se supune unei birocrații inepte, ideologizată cu virusul neomarxismului?

Cine este ținta predilectă a acestor atacuri, care vizează slăbirea oricărei rezistențe de pe poziții creștine și naționale? AUR – Alianța pentru Unirea Românilor!

De ce? Pentru că AUR e singurul partid parlamentar de partea românilor.

Cine sunt adevărații trădători ai țării și ai națiunii române? Acești ”intelectuali publici” și cu toată pletora de slugi de vocație, idioți utili, spălați pe creier și comisari ai ”corectitudinii politice” care îi țin isonul. Rețineți și nu le mai dați credit!

Claudiu Târziu

About Claudiu Târziu

Jurnalist, scriitor şi editor; cea mai recentă carte publicată: ”Rostul generației noastre. O perspectivă conservatoare asupra României postcomuniste” (Ed. Rost, București, 2019)

Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


2 comentarii la „Cine ne vinde libertatea, sănătatea și resursele?”

Comentariile sunt închise.