În SUA, model de democrație pentru restul lumii, serviciile de informații sunt în slujba Partidului Democrat pe care îl servesc în alegerile prezidențiale

Într-o democrație serviciile de informații sunt apolitice și imparțiale, nu se bagă în treburi politice, nu au treabă cu cine e președinte, cine controlează parlamentul etc.

SUA este considerată a fi una din cele mai vechi democrații de pe glob, un model demn de urmat, o țară în care separarea puterilor e extrem de clară. Dar uite că nu e așa. SUA nu sunt cu nimic deosebite. Și acest lucru a fost confirmat încă odată în cursul zilei de luni, 15 mai 2023, atunci când comisia specială condusă de John Durham a publicat raportul final al investigației declanșate în urma acuzațiilor democraților din 2016 cum că Rusia ar fi intervenit în sprijinul lui Donald Trump și ar fi coordonat cu acesta campania sa electorală în urma căreia a fost ales președinte al SUA în detrimentul lui Hillary Clinton, candidata Partidului Democrat.

Încă de atunci Trump a negat categoric acele acuzații. Iată că acum s-a confirmat că a spus adevărul și că nu a avut nici un fel de legături cu Rusia. Totul a fost o manevră pusă la cale de campania electorală a lui Hillary Clinton alături de reprezentanți la vârf ai serviciilor de informații din SUA, inclusiv FBI și CIA, și de reprezentanți ai Departamentului de Justiție al SUA.

Acuzațiile nefondate de colaborare între Rusia și Donald Trump au fost lansate de campania electorală a lui Hillary Clinton, bazându-se pe concluziile unui raport așa zis independent, dar care a fost fabricat și lansat în presă chiar de aceasta.

FBI și CIA au știut acest lucru încă de la început, Departamentul de Justiție a știut acest lucru încă de la început, Barack Hussein Obama, pe atunci președintele în funcție al SUA, a știut acest lucru încă de la început.

Cu toate acestea, toți au tratat raportul ca fiind real iar acuzațiile întemeiate. FBI și CIA au început să investigheze. Asta a permis campaniei lui Hillary Clinton să-l acuze pe Donald Trump de legături cu Rusia, să-l acuze cum că ar fi omul Rusiei și că alegerea sa ca președinte ar fi un serviciu făcut Rusiei. Lucruri care abia acum au fost dovedite a fi complet false.

Aceiași tactică au folosit-o democrații împotriva lui Trump și în campania electorală din 2020. Și atunci serviciile de informații din SUA au intervenit direct în campania electorală alături de democrați și împotriva lui Donald Trump. Atunci au ieșit la iveală în presă informații clare extrase de pe un laptop abandonat la un atelier de reparații de Hunter Biden, fiul lui Joe Biden, candidatul democrat, e o persoană coruptă care încasa mită pentru a-și exercita influența de care dispunea din calitatea sa de vicepreședinte al SUA. Am scris despre legăturile lui Joe Biden cu România, Ucraina și China, printre altele, țări din care a încasat milioane de dolari mită prin intermediul fiului său.

Democrații au apelat și atunci la vârfuri din serviciile de informații, 51 dintre aceștia au semnat și au publicat o scrisoare publică care susținea că informațiile apărute în presă ar fi false, fiind un produs al serviciilor de informații rusești care interveneau, încă odață, în campania electorală din SUA în sprijinul lui Donald Trump. Acest lucru a fost folosit ca pretext pentru ca informațiile să fie cenzurate pe rețelele sociale și să nu apară în presă sau la TV.

Ulterior s-a confirmat că informațiile erau cât se poate de reale, dar era prea târziu. Suprimarea adevărului cu ajutorul serviciile de informații americane a dus la alegerea în funcția de președinte al SUA a unui bătrân nu doar corupt, ci și senil. O unealtă ideală manevrată din urmă, extrem de ușor, de reprezentanții statului paralel.

Și iată cu ce se confruntă lumea acum. Exact cei care-l acuzau pe Trump cum că ar distruge America și, prin acțiunile sale, ar provoca cel de-al Treilea Război Mondial, distrug America, distrug Europa și fac tot posibilul pentru a provoca cel de-al Treilea Război Mondial.

Și toate acestea cu implicarea decisivă a serviciilor de informații ale SUA care au intervenit direct în ultimele două campanii electorale în favoarea Partidului Democrat. Dar dacă spui că ultimele alegeri prezidențiale din SUA au fost fraudate și că Joe Biden e un președinte nelegitim, ales prin fraudă, ți se spune că ești conspiraționist.

Iată că nu e așa. Adevărul e că ultimele alegeri prezidențiale din SUA au fost fraudate, Joe Biden a câștigat alegerile prin fraudă și este un președinte nelegitim. Iar acest lucru a fost confirmat.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


7 comentarii la „În SUA, model de democrație pentru restul lumii, serviciile de informații sunt în slujba Partidului Democrat pe care îl servesc în alegerile prezidențiale”

  1. Trăiesc in US de 16 ani, e incredibil cit de mult a putut sa se schimbe in rău. Școlile sunt infestate de marxism, televiziunile deformează adevărul in toate chipurile posibile, graniță e ca o sita vine cine vrea, datoria publica e la cer.

  2. SUA nu mai este de mult un stat democratic. SUA este un stat precum Iran sau Afganistan.

  3. Ok, vorba ” lui Biden in intrebarea ziaristilor privind mita de 10 mil $( declarata oficial de Puiu Popoviciu ) , dar real mult mai mare ( astia-s bani pentru pisica mea ) cu asta a spus tot ” Mita pentru ei , pleaca de la banii adevaratii ( sute de milioane euro sau $ ) RESTUL ESTE MARUNTIS ” PENTRU PISICA ” Atunci este simplu cum functionaeza ” darea in statul mai mic asa zis democratic , sub obladuirea MARII DEMOCRATII AMERICANE , recte ROMANIA ” , inclusiv structura asa zis ” Functionala de stat , informativa , politica , financiara , etc ” De la principiul democratic in cauza ” ASTA ESTE MITA PENTRU PISICA MEA” Cu respect pentru domnul Biden, ca hraneste pisica cu 10 mil$ pe luna ( sau pe zi )

Comentariile sunt închise.