Apel la rugăciune și ajutor financiar pentru o tânără familie de credincioși. Narcis Iulian (31 de ani), tată a trei copii și soțul Iulianei Maria, însărcinată cu al patrulea copil, a suferit un grav accident de mașină

Dragi prieteni, am primit pe adresa redacției un apel la rugăciune și la ajutor financiar pentru Narcis Iulian, tata a trei copii și soțul Iulianei Maria, ce urmează să nască al patrulea copil.

Narcis a fost victima unui grav accident de mașină, în urma căruia a suferit multiple hemoragii craniene și o triplă fractură deschisă la picior. A trecut deja printr-o operație de 7 ore, însă drumul până la vindecare este lung, fiind necesare alte operații.

Vă mulțumim cu inima pentru rugăciuni și ajutor oferit acestor creștini. Bunul Dumnezeu să vă răsplătească!

Iată mesajul integral:

„Dragostea să fie nefăţarnică. Urâţi răul, alipiţi-vă de bine. În iubire frăţească, unii pe alţii iubiţi-vă; în cinste, unii altora daţi-vă întâietate.” Sf Ap. Pavel, Epistola către Romani a Sfântului Apostol Pavel

Oameni buni, avem nevoie de dragostea voastră pe măsura fiecăruia pentru a ajuta o familie tânăra de credincioși, o familie pe bunul plac a lui Dumnezeu. Iar de ne vom întreba totuși de ce o fi îngăduit Domnul așa ceva, cu mintea noastră cred că putem să spunem „pentru a vedea cum răspundem noi in fata unei nevoi, cu ce dragoste răspundem în fata unei suferințe petrecute în această familie de creștini”

Narcis Iulian (31 ani), tatăl a trei copiii și soțul Iulianei Maria ce va urma să nască încă un copil în luna decembrie, a avut un accident foarte grav de mașină. Accidentul a avut loc în interes de muncă, în Belgia, acolo unde s-au stabilit, pentru că aici, toate încercările de pentru a-și întreține familia și a-si permite achiziția unui apartament au eșuat.

Urmările accidentului sunt extrem de grave, tripla fractura deschisa la picior și multiple hemoragii craniene. În primele zile de la accident, după o operație de 7 ore, se vad unele mici îmbunătățiri, însă urmează să intre în alte operații. Poate și să sperăm că rugăciunile celor care se roagă pentru ei au ajutat iar Iulia ne mulțumește pe aceasta cale.

Din păcate mai urmează alte operații, urmează ca Iuliana să nască în decembrie, deci, situația începe să devină costisitoare pentru soție.

Chiar dacă familia este bine integrată în comunitatea parohială a Bisericii Ortodoxe Române, din Antwerp, Belgia, noi ce din țară, prietenii apropiați ai acestei familii, cu binecuvântarea părintelui lor duhovnic venim cu rugămintea către voi de a pomeni aceasta familie in rugăciunile voastre. De asemenea, daca acest mesaj ajunge la părinți, preoți slujitori, vă rugăm să îi pomeniți cu toată încrederea la Sfintele Liturghii, la Sfântul Maslu, la psaltiri.

Narcis Iulian, Iuliana Maria cu copiii.

Totodată și nu în ultimul rând, vă rugăm să trimiteți bani în contul de mai jos, pentru că, așa cum v-am spus mai sus, situația devine costisitoare, pentru aceasta minunata și frumoasă familie

Donații în lei:

RO71BREL0005503431350100

Iuliana Samoilă

Donații în euro

BE39377127989719

Samoilă Iuliana

Vă rugăm să dați mesajul mai departe!

Cu nădejde la Maica Domnului, sfântul Pantelimon Doctor fara de argint, sfântul Valeriu, sfântul Ioan Rusul noul Mărturisitor, sfântul Luca al Crimeei vor mijloci la Domnul nostru Iisus Hristos pentru aceasta familie, vă mulțumim pentru orice efort și jertfa fiecăruia.”


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Apel la rugăciune și ajutor financiar pentru o tânără familie de credincioși. Narcis Iulian (31 de ani), tată a trei copii și soțul Iulianei Maria, însărcinată cu al patrulea copil, a suferit un grav accident de mașină”

Comentariile sunt închise.