ULTIMA ORĂ! Claudiu Târziu anunță constituirea Coaliției pentru Constituție. La 1 noiembrie începe campania de strângere de semnături pentru referendum pentru FAMILIE și PLATA CU NUMERAR

La 1 noiembrie va începe o campanie de strângere de semnături pentru modificarea Constituției, astfel încât până la sfârșitul acestui an să fie introdusă în Parlament o lege privind declanșarea unui referendum, care să conțină două prevederi esențiale, una referitoare la familiei și a doua la plata cu numerar, a declarat, vineri, în cadrul unei conferințe de presă, la Brașov, președintele CNC AUR, Claudiu Târziu.

Totodată, Claudiu Târziu a anunțat constituirea Coaliției pentru Constituție, o alianță de organizații civice, care să se ocupe de organizarea campaniei de strângere de semnături.

„Anunț declanșarea la 1 noiembrie a.c. a campaniei de strângere de semnături pentru modificarea Constituției, în sensul definirii mai clare a noțiunii de căsătorie, ca fiind uniunea dintre un bărbat și o femeie și, de asemenea, pentru apărarea drepturilor românilor de a-și folosi proprietățile și banii așa cum consideră de cuviință.

Dorim ca în Constituție să se prevadă interzicerea eliminării plăților în numerar. Această campanie este o necesitate, nu este un moft.

Deja se constituie o alianță de organizații civice sub denumirea Coaliția pentru Constituție, care va duce această idee la îndeplinire, se va ocupa de organizarea strângerii de semnături și de îndeplinirea tuturor formalităților, astfel încât până spre finalul anului viitor să putem avea o lege în Parlament de declanșare a referendumului care să conțină aceste două prevederi esențiale, una referitoare la familie și a doua la plata cu numerar”, a declarat, vineri, președintele CNC AUR, Claudiu Târziu

Reamintim că la începutul acestei săptămâni, Claudiu Târziu, a solicitat organizarea unui referendum cu două teme de interes major pentru România, familia și plățile în numerar, după cum a relatat RostOnline.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


2 comentarii la „ULTIMA ORĂ! Claudiu Târziu anunță constituirea Coaliției pentru Constituție. La 1 noiembrie începe campania de strângere de semnături pentru referendum pentru FAMILIE și PLATA CU NUMERAR”

  1. Dumnezeu să vă ajute și să vă călăuzească, noi românii adevărați sîntem întrutotul cu dvs.!!! TREBUIE un astfel de referendum, altfel ajungem toți infinit mai rău decât deja sîntem acu’!!! Strîngeți semnăturile!!!

Comentariile sunt închise.