Claudiu Târziu, despre importanța alegerilor europarlamentare din 2024: Trecem printr-un moment istoric dramatic. Este nevoie de PATRIOȚI la Bruxelles, deoarece vor urma multe bătălii pentru LIBERTATEA noastră

Este important ca la Bruxelles să ajungă o echipă puternică de patrioți, deoarece vor urma bătălii importante pentru libertate și pentru schimbarea politicii pe care o face Comisia Europeană, a declarat, joi,  Claudiu Târziu, președinte CNC AUR și candidat la alegerile europarlamentare din 2024.

Declarația a fost făcută în cadrul unei conferințe de presă, la Baia Mare, acolo unde a ajuns Caravana AUR „Patrioți în Europa”. Claudiu Târziu a fost însoțit de alți candidați AUR la alegerile europarlamentare, respectiv principele Șerban Dimitrie Sturdza, Simona Maria Petcu și Monica Iagăr.

„Este important să ducem la Bruxelles o echipă cât mai puternică pentru că în 2025 și în tot ciclul electoral care va urma se vor da multe bătălii pentru libertatea noastra. Deja se instituie portofelul digital, identitatea digitală și dictatul ideologic asupra ideologic asupra educației copiilor noștri.

În 2024 avem șansa de a schimba proporția dintre conservatori și globaliști, dintre oamenii care apără normalitatea și cei care vor să ne instituie o nouă „normalitate”, care să ne răpească libertatea și să ne facă simple numere pe o bucată de hârtie sau într-o zonă digitală.

Noi trebuie să ne opunem și nu o putem face decât dacă suntem suficient de mulți, astfel încât să schimbăm politica făcută de CE și pe care nu mă sfiesc să calific sa o drept una sinucigașă pentru UE.

Curentul conservator este in plina crestere, avem șanse să facem schimbarea, nu este o iluzie, este ceva ușor de atins dacă vom fi uniți, dacă vom merge până la capăt împreună, așa cum am promis.

Vă rog să fiți conștienți de ceasul istoric dramatic prin care trecem, fiți alături de noi, de AUR, și vom învinge, iar apoi vom face tot ceea ce am promis”, a spus Claudiu Târziu.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


2 comentarii la „Claudiu Târziu, despre importanța alegerilor europarlamentare din 2024: Trecem printr-un moment istoric dramatic. Este nevoie de PATRIOȚI la Bruxelles, deoarece vor urma multe bătălii pentru LIBERTATEA noastră”

Comentariile sunt închise.