Elena Lasconi, eliminată de pe lista USR pentru alegerile europarlamentare, după ce a declarat că susține familia tradițională

Elena Lasconi, care deschidea lista USR pentru alegerile europarlamentare de anul viitor, a pierdut sprijinul partidului și i s-a cerut să se retragă din campanie, după ce a declarat că susține familia tradițională și că a votat DA la referendumul din 2018.

Anunțul a fost fpcut, duminică, pe Facebook, de președintele USR, Cătălin Drulă.

„Am avut o discuție cu Elena Lasconi și i-am cerut retragerea din campania pentru europarlamentare. Am decis convocarea Biroului Național al USR în această seară pentru formalizarea acestei decizii.

Am certitudinea că Elena a înțeles că întreaga discuție publică din ultimele 24 de ore, împreună cu situația personală devenită publică, afectează campania și concentrarea USR pe lupta cu monstrul PSD-PNL. Elena va continua să muncească pentru câmpulungeni și va avea sprijin pentru a face performanță în administrație.

USR are de dus o luptă grea și importantă în 2024. Astăzi, mai mult decât oricând, România are nevoie de o alternativă de dreapta și de soluții liberale.

În fața unei guvernări corupte și a isteriei extremiste, avem cu toții nevoie de o schimbare reală. Vom continua să muncim zi de zi pentru a construi această schimbare”, a transmis Cătălin Drulă.

Context

Primarul USR din Câmpulung Muscel, Elena Lasconi, a declarat, sâmbătă, în cadrul unei emisiuni la PrimaTV, că a votat DA la referendumul pentru familie din 2018, deoarece este creștină și consideră că familia este formată dintr-o femeie şi un bărbat.

„Eu sunt creştină, sunt ortodoxă şi consider că familia este formată dintr-o femeie şi un bărbat”. Elena Lasconi a adăugat că a participat la referendumul pentru familia tradiţională organizat în 2018 şi a votat „DA”, potrivit News.ro.

Elena Lasconi a fost întrebată dacă acest răspuns nu va stârni critici în rândul votanţilor USR.

„Este treaba lor. Eu nu am nimic împotriva persoanelor de acelaşi sex, dar nu văd de ce aş milita pentru căsătoria dintre persoanele de acelaşi sex. Nu am nicio problemă cu relaţiile lor atât timp cât nu-i afectează pe cei din jur”, a conchis Lasconi.

 

 

 

 


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


2 comentarii la „Elena Lasconi, eliminată de pe lista USR pentru alegerile europarlamentare, după ce a declarat că susține familia tradițională”

  1. Din comentariile televizate pe posturii ” redutabile in ale informarii mediatice cu agenti mass media de prestigiu ” , privind ” asa zisa eliminare a doamnei in cauza ” ( rareori se intampla aceasta avalansa de informatii media decat la cei cu ” un scop ” dar a simplii ” auditorii de media ” nu putem trage decat o concluzie ” Se pare ca doamna in cauza ,sau ” are o directie o sustinere si un scop ” directie politica pe care inca nu o cunoastem , dar ramane de vazut , sau a fost ” doar un marketing publicitar politic ” Ramane de vazut .Ceea ce este interesant in aceasta asa zisa informatie media este ” TEMA ” -adica ” FAMILIA TRADITIONALA ” preluata si de alte partide ,MOTIV IGNORAT DE 30 SI CEVA DE ANI DAR o nua solutie REALA la problemel sociatatii actuale .Se pare ca ne intoarcem la asa zisa teorie a lui ” MARX ” cu ” FAMILIA CELULA SOCIETATI ” REALA SI ATUNCI , REALA MEREU CA O AXIOMA MATEMATICA , dar folosita de ” fiecare grupare politica si atunci si acum si dintotdeauna in interesul sau propriu politic de moment ” ADICA ” VIITOARE ALEGERI ” SAU ” CONDUCERE POLITICA ” , fara a fii intersata decat in folos propriu de ceea ce inseamna ” DEFINTIE , EXISTENTA SI CORELARE IN TIMP PRIVIND TERMEN SOCIAL ” FAMILIE „

Comentariile sunt închise.