Senatul a votat ridicarea imunității lui Florin Cîțu. Claudiu Târziu: Guvernul Cîțu a practicat TERORISMUL DE STAT. Toți cei responsabili trebuie judecați

Senatul a votat, miercuri, pentru ridicarea imunității senatorului PNL Florin Cîțu, ca urmarea a unei solicitări DNA privind începerea urmăririi penale în cazul fostului premier Cîțu, acuzat de abuz în serviciu în dosarul vaccinurilor anti-covid.

Votul a fost secret cu bile, fiind înregistrate 90 de voturi „pentru” şi două „împotrivă”.

Într-o intervenție în plenul Senatului, Claudiu Târziu a subliniat că fostul premier Cîțu „trebuie să dea socoteală” în justiție pentru faptele sale, explicând că, în perioada pandemiei, Guvernul Cîțu a practicat terorismul de stat.

„Noi nu am avut de-a face cu un vaccin, ci cu un ser. Nimeni nu știa ce poate să provoace acest ser.

Guvernul Cîțu a practicat terorismul de stat, a încercat să ne vaccineze cu forța, iar milioanele de „vaccinuri” contractate nu au fost o obligație de la UE sau nu ar fi trebuit să acceptăm o astfel de obligație, când este vorba despre sănătatea românilor.

Noi, AUR, am reușit, cu ajutorul românilor, să oprim această nenorocire.

Ne aducem aminte de domnul Cîțu cum se numea Superman. Cîțu a participat la un exercitiu planetar din pozitia de decident în statul roman, împreună cu toți cei care i-au asigurat Cabinetul și cu președintele Iohannis.

Domnul Cîțu nu este singurul vinovat, este doar capul caracatiței, toti vinovații trebuie adusi la bară, să dea explicații și să fie pedepsiți, dacă sunt găsiți vinovați de justiția română.

Românii așteaptă dreptate!

Domnul Cîțu a îndatorat țara masiv, a îmbolnăvit lumea și înfricoșat pe toată lumea și a făcut o afacere majoră pe pielea noastră, a tuturor. Merită și trebuie să dea socoteală!”, a spus senatorul Claudiu Târziu, președintele CNC AUR.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Senatul a votat ridicarea imunității lui Florin Cîțu. Claudiu Târziu: Guvernul Cîțu a practicat TERORISMUL DE STAT. Toți cei responsabili trebuie judecați”

Comentariile sunt închise.