VIDEO/ Tot mai multe țări africane protestează față de căsătoriile LGBT

Tot mai multe țări africane protestează împotriva căsătoriilor homosexuale, după Uganda și Kenya, care au manifestat față de căsătoriile LGBT, proteste similare având loc în țări precum Namibia, Botswana și Malawi.

În aceste țări, oamenii au ieșit în țară pentru a arăta guvernelor lor și țărilor occidentale că nu sunt dispuși să accepte acest lucru în țările lor.

Sâmbătă, au avut loc demonstrații pe străzile din capitala Botswanei, Gaborone, împotriva legalizării relațiilor între persoane de același sex. Grupuri preponderent religioase au mărșăluit prin oraș pentru a-și exprima opoziția față de un proiect de lege care vizează respectarea hotărârii curții din 2019 în favoarea drepturilor LGBTQ.

„Noi spunem NU abominației! NU păcatului!” „Botswana este o țară creștină!”

Proteste similare au avut loc și în Malawi și în Namibia, notează O Chilie Athonită.

Înainte, oamenii ar fi spus: „Nu mă deranjează, în final e așa cum e, ei pot trăi așa cum vor să trăiască”. Dar acum, cu cât lumea occidentală insistă mai mult în acest sens și cu cât pare că este o agendă, cu atât mai mult africanii devin defensivi și nici măcar nu vor să considere orice fel de lege sau proiect de lege, nici măcar o sugestie când e vorba despre LGBTQ.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „VIDEO/ Tot mai multe țări africane protestează față de căsătoriile LGBT”

Comentariile sunt închise.