Claudiu Târziu, la Alba Iulia: AUR este o mișcare de RENAȘTERE NAȚIONALĂ. Trebuie să mergem în Parlamentul European pentru a tăia capul hidrei

Partidul AUR este o mișcare de renaștere națională și trebuie să preia guvernarea în 2024, a declarat, sâmbătă, 2 decembrie, Claudiu Târziu, președintele CNC AUR.

În cadrul unui discurs la Congresul AUR, Claudiu Târziu a subliniat că 2024 este anul marilor bătălii electorale.

„Nu mai avem timp, fraților! La viteza cu care cei de la actuala guvernare, PNL-PSD, ajutați de UDMR și de USR, răspund la ordinele de afară împotriva intereselor naționale, riscăm ca în câțiva ani să se aleagă praful și pulberea de România. Nu va mai exista speranță, nu va mai exista energie care să ducă mișcarea noastră acolo unde îi este locul și unde trebuie să facă ce a promis pentru români”, a spus Claudiu Târziu.

Potrivit acestuia, în 2024, prima bătălie se va da pentru Parlamentul European.

„Acolo trebuie să mergem întâi pentru a tăia capul hidrei. Dacă vom reuși, împreună cu alți suveraniști și patrioți, să schimbăm componența PE, astfel încât conservatorii să fie majoritari, să schimbăm componența CE, astfel încât normalitatea să primeze, să schimbăm politica sinucigașă pe care o duce astăzi Comisia Europeană, atunci vom putea să ne considerăm biruitori”, a explicat Claudiu Târziu.

Totodată, președintele CNC AUR a menționat importanța alegerilor locale din 2024, însă a subliniat că cele mai grele bătălii se vor da pentru Parlamentul național și pentru președinția României.

„Președintele este nu doar un simbol al statului, ci are putere reală de a da o direcție și în politica externă, și în politica de apărare, și în privința politicii naționale. Are o putere enormă dată și de serviciile secrete, o putere pe care o poate exercita sau nu, sau să o exercite fără discernământ. Contează enorm cine o să fie președintele României. Noi suntem chemați să învingem și această bătălie. Avem nevoie de un președinte de AUR”, a spus Claudiu Târziu, președintele CNC AUR.

Raluca Oanță

About Raluca Oanță

Jurnalist cu peste 10 ani de experiență. A lucrat în presa scrisă și în televiziune. A absolvit Facultatea de Sociologie din cadrul Universității București; ulterior, a urmat un master de Antropologie și Dezvoltare Comunitară.

Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Claudiu Târziu, la Alba Iulia: AUR este o mișcare de RENAȘTERE NAȚIONALĂ. Trebuie să mergem în Parlamentul European pentru a tăia capul hidrei”

  1. Poate puteti raspunde pentru ” cetateanul votant mai informat , sau mai putin informat ” doar simplu ” VOTANT IN ALE DEMOCRATIEI DE 30 SI CEVA DE ANI ” ca viitor partid , la Alegeri Prezidentiale , Europene ,Parlamentare , locale ,LA O SIMPLA simpla intrebare ” CUM TAIATI CAPUL HIDREI ? ” mentionata in discursul electoral ” permanent ” , de vreo 32 si ceva de ani , tot auzim asta ” DAR POATE PARTIDUL IN CAUZA pe care il reprezentati POATE AVEA SI MASURI CONCRETE REALE SI PLAUZBILE IN CAUZA „Ramane sa le auzim si sa le propuneti CONCRET in afara de cele cu ” SECURSTII ” SI ” Dictatura Comunista , din trecut ” Credem ca s-au epuizat de mult din anii 90 , dar fiecare dupa ” Pofta ce am poftit ” vorba lui Lapusneanu , in beletristica romana ” CU VREM CAPUL LUI MOTOC „

Comentariile sunt închise.