Vlad Voiculescu, la DNA, despre achizițiile de vaccinuri din pandemie: Nicio decizie importantă nu era luată de domnul Cîțu fără a se consulta cu domnul Iohannis

Fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, a ajuns, vineri, la DNA, în contextul anchetei privind achizițiile de vaccinuri din pandemie.

Vlad Voiculescu a declarat că nu a semnat niciun contract privind achiziția de vaccinuri.

În plus, fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, a subliniat că premierul Cîțu nu lua nicio decizie fără să se consulte cu președintele Iohannis.

„Deciziile erau ale domnului Cîțu, care întotdeauna se consulta cu domnul Iohannis. Una este responsabilitatea, alta e vina. (…) Dacă acest proces va continua, îl voi invita și pe domnul președinte. Îl voi invita să spună ce decizii a luat.  Niciodată o decizie importantă nu era luată de domnul Cîțu fără a se consulta cu domnul Iohannis”, a spus Vlad Voiculescu, potrivit Antena3.

Vlad Voiculescu susține că România a  achiziționat vaccinuri sub media europeană.

„Informația că o cantitate de vaccinuri era disponibilă pentru România venea către CNCAV. CNCAV cerea acordul domnului Cîțu, acordul premierului, pentru a cumpăra, apoi CNCAV cumpăra. Niciodată Vlad Voiculescu nu a semnat nici măcar un contract. Nu există semnătura mea pe vreun contract, nu există nicio informare către mine sau o solicitare de acord pentru cumpărarea vreunei doze de vaccin”, a precizat Vlad Voiculescu.

Contractele se transmiteau electronic, adaugă el, se decriptau cu o cheie pe care o avea „altcineva, un membru CNCAV, cineva din MApN”.

Vlad Voiculescu a arătat raportul de vaccinare, în care apar mesaje ale președintelui Klaus Iohannis, Nicolae Ciucă, Valeriu Gheorghiță și Andrei Baciu.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


2 comentarii la „Vlad Voiculescu, la DNA, despre achizițiile de vaccinuri din pandemie: Nicio decizie importantă nu era luată de domnul Cîțu fără a se consulta cu domnul Iohannis”

  1. Ce este nou sub ” Capitanul Soare ” ca in bancul EREVAN pe vremuri , NIMIC DOAR RASARITUL SI APUSUL ” Ne trebuia ” DNA ” sa intelegem cine a fost ” SEFUL ORCHESTREI ” ca pe „TITANIC ” cand s-a scufundat ” vazusem destule la asa zisa ” MEDIE DE PROMOVARE VACCIN pana si cu asa zisa vaccinare televizata a lui domnului Presdinte in cauza , pe principiul ” EXEMPLU PERSONAL INDEAMNA PUPORUL ” se pare ca de data asta ” PUPORUL ” a fost mai destept la vaccinare privind ” EXEMPLU ” dar mai ” CREDUL LA ALEGERI ” privind pers.in doua mandate , dar vorba aceea ” DA-I ROMANULUI MINTEA DE PE URMA ” cu ” axioma ” CA SA O I-A DE LA CAPAT „

Comentariile sunt închise.