Cât a costat vizita delegației AUR la CPAC 2024?

În perioada 21-24 februarie 2024 s-a desfășurat la Washington Conferința anuală a CPAC (Conservative Political Action Conference), cea mai importantă Conferință a conservatorilor din SUA. Printre invitații din România s-a numărat și o delegație a AUR, singurul partid conservator cu reprezentare parlamentară din România.

Participarea delegației AUR la CPAC 2024 contrazice narativul mass media globaliste care zi de zi spun că AUR ar fi izolat internațional din cauza poziției și politicilor pe care le promovează. Doar că realitatea e cu totul alta, în mediile conservatoare AUR e tratat cu respect. Dacă mediile de propagandă globaliste s-ar referi la cercurile progresiste când ar vorbi de izolarea AUR, ar avea dreptate.

Iar faptul că AUR este respectat în cercurile conservatoare e ușor de observat. Iată doar câteva evenimente organizate de AUR în ultimii doi ani:

În perioada 18-20 februarie 2022 Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR) a organizat la Palatul Parlamentului primul forum european pe tema ‘supremaţiei constituţiilor naţionale asupra birocraţiei de la Bruxelles – valori conservatoare în Uniunea Europeană’, la care au participat parlamentari, europarlamentari şi experţi din 22 de state europene. În cadrul evenimentului a fost adoptată „Declaraţia de la Bucureşti”. Documentul reafirmă ataşamentul pentru o Europă comună orientată spre viitor, în care drepturile şi libertăţile fundamentale ale omului sunt valori supreme, iar suveranitatea naţională, democraţia autentică şi economia socială de piaţă constituie garantul dezvoltării libere şi durabile a societăţii.

În 12 noiembrie 2022 Institutul de studii politice conservatoare „Mihai Eminescu” a organizat la Palatul Parlamentului conferința internațională „ACEA EUROPĂ ÎN CARE CREDEM”. Au conferențiat și au transmis mesaje lideri de partide, reprezentanți în forurile legislative naționale, eurodeputați, personalități culturale, voci publice relevante ale curentului conservator-suveranist din România și alte nouă țări – Polonia, Franța, Spania, Finlanda, Italia, Belgia, Portuglia, Serbia, precum și Israel.

În 18-19 noiembrie 2023 AUR a organizat la Palatul Parlamentului o dezbatere pe tema pandemiei de Covid-19 care a reunit specialiști din toată lumea. Summitul Internațional al Crizei, aflat la a patra ediție, a fost organizat pentru prima dată în România. Medici și oameni de știință din America și Europa de Vest au dezbătut pe larg efectele pandemiei, precum criza sanitară sau cea economică. Edițiile anterioare au fost organizate în Italia în 2021, Franța în 2022 și la Parlamentul European de la Bruxelles în 2023. A cincea ediție s-a desfășurat în Washington în aceeași perioadă în care s-a desfășurat și CPAC 2024.

Dar să revenim la CPAC. La revenirea delegației AUR în România au început acuzele. Propaganda globalistă spune că aceștia și-ar fi cumpărat accesul la CPAC 2024, nicidecum că au participat în calitate de invitați. De aceea vă prezentăm o parte din documentele care dovedesc minciunile și reaua voință a acestora.

La data de 8 ianuarie 2024, Matt Schlapp, președintele CPAC 2024, a transmis o invitație nominală senatorului Claudiu Târziu, liderul grupului parlamentar AUR din Senatul României.

La data de 19 ianuarie 2024, grupul parlamentar AUR din Senatul României a transmis o cerere către Biroul Permanent al Senatului prin care se cerea aprobarea deplasării senatorului Claudiu Târziu la Washington pentru a lua parte la CPAC 2024.

La data de 1 februarie 2024 membrii Comisiei pentru Politică Externă din Senatul României au avizat favorabil și în unanimitate participarea senatorului Claudiu Târziu, lider al Grupului Parlamentar AUR, la Conferința CPAC 2024.

Același lucru l-a făcut și Secretariatul General al Senatului.

Și așa au ajuns membrii delegației AUR să participe la Conferința CPAC 2024. Odată ajunși la Washington fiecare membru al delegației au primit din partea organizatorilor câte un card de acces VIP Silver care le-a permis accesul la toate activitătile care s-au desfășurat acolo.

Concluzia e simplă. Delegația AUR a participat în calitate de invitat la CPAC 2024.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Cât a costat vizita delegației AUR la CPAC 2024?”

Comentariile sunt închise.