Statul Illinois (SUA): Drepturile părintești, anulate de ideologia LGBT. Copiii își pot schimba sexul fără să aibă acordul părinților

Un proiect de lege introdus în Camera Reprezentanților din Illinois va defini drept „abuz asupra copiilor” opoziția părințiilor la orice act de tranziție a copiilor lor prin administrarea de substanțe pentru blocarea pubertății, de hormoni sexuali sau intervenții chirurgicale de schimbare a sexului.

Proiectul de lege introdus la începutul acestei luni va proteja, de asemenea, medicii de răspundere în cazul în care decid să prescrie aceste tratamente copiilor care nu au obținut consimțământul părinților. Legislația ar permite Departamentului pentru Protecția Copii și Servicii Familiale din Illinois (DCFS) să ia copiii de la părinții lor dacă aceștia se opun unor astfel de proceduri de schimbare a sexului.

Legislația permite, de asemenea, ca minorilor să li se acorde același statut juridic ca și adulților atunci când vine vorba de avort. Textul proiectului de lege prevede că „consimțământul pentru prestarea serviciilor de avort și a serviciilor de afirmare a genului executate de un minor nu poate fi anulat pentru că acesta este minor”.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost