„Ajutor pentru a muri”. După ce a înscris avortul în Constituție, Emmanuel Macron vrea să legalizeze eutanasia

Franța, prima țară care a înscris „dreptul” la avort în Constituție, se pregătește acum să legalizeze eutanasia, despre care președintele Emmanuel Macron spune că este „un ajutor pentru a muri”.

Președintele Franței, Emmanuel Macron, a anunțat că susţine o nouă legislaţie referitoare la sfârşitul vieţii, notează News.ro.

Potrivit sursei citate, Emmanuel Macron a dezvăluit, duminică, modelul său francez pentru „sfârşitul vieţii”: este vorba despre un „ajutor pentru moarte” care ar permite anumitor pacienţi, în „condiţii stricte”, să primească o „substanţă letală”.

Într-un interviu publicat în La Croix şi Libération, Macron a declarat că proiectul de lege al guvernului, care ar urma să includă şi o secţiune de consolidare a îngrijirii paliative, va fi prezentat Consiliului de Miniştri în aprilie şi va avea o primă lectură în Adunarea Naţională în mai, înainte de alegerile europene din iunie.

În interviul acordat ziarului Liberation, Macron a declarat că nu doreşte să numească noua legislaţie eutanasie sau sinucidere asistată, ci mai degrabă „ajutor pentru a muri”.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


2 comentarii la „„Ajutor pentru a muri”. După ce a înscris avortul în Constituție, Emmanuel Macron vrea să legalizeze eutanasia”

  1. Nimic ce vine din partea lui Macron nu este surprinzător . Fost angajat al băncii Rotschild de la Paris, cunoscut consumator de cocaină, ”însurat ” cu un transsexual ( pe numele său original Jean Michel Trognon ) , fiind cel ce a elaborat în 2021 o lege prin care a declarat obligativitatea ”vaccinării ” EXPERIMENTALE cu mARN ( și încălcând prin aceasta convenția de la Oviedo ) pentru ÎNTREGUL personal medico-sanitar inclusiv pompieri , și lăsând pe drumuri câteva mii de salariați care au ținut piept – unii cu prețul vieții , servind interese private antifranceze , fiind unealta crimei mondiale organizate denumite pompos Elită, care dorește Depopularea lumii prin orice mijloace ( între multe alte rele pe care le pune la cale ), Macron face ceea ce i se cere, căci pentru asta a fost pus în locul pe care îl ocupă. Și ceea ce i se cere este Să Distrugă Franța – religios, social, moral, familial , ceea ce a reușit pe jumătate sau chiar mai mult.
    Eutanasia se practică în spitalele franceze de mai bine de un deceniu, iar faptul că acum se dorește înscrierea acestei practici oculte, păgâne, ce are legătură mai mult cu sacrificiile omenești decât cu caritatea și atenția , ori cu injecția letală , în actul fundamental al acestei țări , nu poate decât să confirme faptul că intențiile ”clasei politice ” și ale celor ce sunt numiți în funcții importante în stat sunt dintre cele mai tenebroase vizavi de popor.
    În acest mod, oricine prezintă idei contrare Gândirii Unice sau este considerat ”extremist ” pentru că vorbește Adevărul ( care supără ) sau își iubește patria și își onorează strămoșii , poate fi declarat ”bolnav” și injectat , ”pentru a-i curma suferința ”. Cine va ancheta ?

Comentariile sunt închise.