Ministerul Educației a publicat cele 5 manuale de „Istoria evreilor”, aprobate pentru noul an școlar

Ministerul Educației a publicat cele cinci manuale de „Istoria evreilor. Holocaustul” care au fost aprobate pentru noul an școlar, în contextul în care această materie a devenit obligatorie pentru elevii de liceu.

Cele cinci manuale au apărut la următoarele edituri: Litera, Corint, Sigma, Booklet și Editura Didactică.

Primul manual selectat de Ministerul Educației a fost cel coordonat de Alexandru Florian, directorul Institutului „Elie Wiesel”, după cum a relatat RostOnline.

Ulterior, Ministerul Educației a anunțat că și manualul editat de Corint a fost aprobat pentru noul an școlar, după cum a informat R3Media.

Până acum, sunt aprobate nu mai puțin de 5 manuale de „Istoria evreilor. Holocaustul”. Ele sunt disponibile aici.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


3 comentarii la „Ministerul Educației a publicat cele 5 manuale de „Istoria evreilor”, aprobate pentru noul an școlar”

  1. Pe vremea când eram elevă ( înainte de ’89 ) exista de asemenea o materie obligatorie care se numea ”Materialismul dialectic și istoric ”.
    Nu am ”servit-o ” niciodată.

    Ideologia aparținea etniei iudaice , aceeași care ne-a adus socialismul și toate tragediile consecutive .

    Prin impunerea materiei descrise în articol se dorește întâi instituirea unei diviziuni între părinți-elevi, elevi între ei, elevi-profesori, profesori între ei ( tipic ”poporului ales ” ), apoi instituirea unei stări de teroare prin care tinerii să nu aibă niciodată curajul să critice ” poporul ales ” , după aceea crearea sentimentului de solidaritate cu ” victimele Holocaustului ” ( a cărui realitate mai presus de orice dubiu nu a fost demonstrată încă nici până astăzi ) și în ultimă instanță, să se înroleze benevol în războaiele Israelului , în anii ce vor urma.
    Distrugerea goyim-ilor cu orice preț, după cum scrie Talmudul .

  2. Se pare ca a inceput ” educativ ” colonizarea Romaniei de catre poporul evreu , era firesc , mai mult se pare ca peste 100-1000 de ani , va ramane ” HOLOCAUSTUL „, la fel ca ” documentele bibilce , potopul , fuga din Egipt ” etc, etc.
    Dar oare ce parere are Biserica , despre acest aspect , al ” invataturii holocaustului ” , fara sa avem manualul ” DE ISTORIE CRESTINA , ROMANA SI ORTODOXA ” dar la asemenea vremuri de ” inceput de colonizare ” asemenea manuale . In sufletul meu ma bucur , ca nu voi mai fii , ca sa vad ” noua colonizare evreiasca ” acum pe fata , mai in trecut acum o suta si ceva de ani ” mai ascunsa ” .

  3. Care popor ales? Așa se cred ei dar nu sunt. Oricum este nu ne interesează pe noi istoria lor ci a noastră. Ei propun, noi ca oile ne supunem ca așa-i neamul romanesc.

Comentariile sunt închise.