OCDE solicită României să scurteze concediul de creștere a copilului: Femeile să se întoarcă mai repede la muncă după ce nasc!

Organizaţia pentru Cooperare şi Dezvoltare Economică (OCDE), despre care premierul Marcel Ciolacu spunea că este „principalul proiect de ţară pentru România”, solicită scurtarea concediului de creștere a copilului, considerând că mamele trebuie să se întoarcă mai repede la muncă după ce nasc.

Femeile din România ar trebui să se întoarcă mai repede la muncă după ce nasc, concediul de 2 ani fiind prea lung, a transmis OCDE, notează Antena 3.

Ministerul Muncii spune că „încurajează întoarcerea mai repede a femeilor la locul de muncă.”

„România acordă stimulente de inserţie pentru încurajarea celor care se întorc mai devreme la lucru. Valoarea stimulentului pentru cei care se întorc până când bebeluşul împlineşte 6 luni este de 1.500 de lei, iar după 6 luni, 650 de lei.”, a spus Raul Giuglea, purtător de cuvânt, Ministerul Muncii.

În plus, OCDE susține că ar trebui eliminate și măsura prevăzută în noua lege a pensiilor, potrivit căreia femeile care au copii se pot pensiona mai repede.

Context: 

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, săptămâna trecută, că aderarea la OCDE este principalul proiect de ţară pentru România, un proiect pe care îl tratăm cu deplină responsabilitate şi angajament, potrivit Agerpres.

Premierul a subliniat că este de datoria guvernanţilor să le expună românilor beneficiile aderării României la OCDE.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


2 comentarii la „OCDE solicită României să scurteze concediul de creștere a copilului: Femeile să se întoarcă mai repede la muncă după ce nasc!”

  1. Bănuiesc că această organizație este una parastatală, dacă pot spune așa .
    Căci ceea ce ea susține nu reprezintă decât doctrina marxistă ( și nu numai ! ) de distrugere a familiei , prin îndepărtarea părinților din viața copiilor acestora , precum și prin îndepărtarea soților unul din viața celuilalt.
    Cum altfel ar putea statul să-și însușească Copiii ( în multiple scopuri, pedofilia fiind unul de loc neglijabil ) dacă mamele ar sta ACASĂ ?
    În acest scop a fost creată și mișcarea feministă , și tot restul de alte forme de sclavie a femeii în beneficiul ” societății ”, femeile de astăzi în mare parte devenind cu sau fără voia lor doar o masă de manevră, multe dintre ele asexuate, altele prezentând deviații ale comportamentului sexual , care răspund la ordine ” ierarhice ” , și care au uitat cu desăvârșire de rolurile lor esențiale : cele de mame , de educatoare – civilizatoare precum și de perpetuare a speciei noastre . Multe dintre ele fiind în plus criminale prin numărul de avorturi pe care îl au la activ .
    Prin încadrarea mamelor ” în câmpul muncii ”, indiferent de postul ocupat, este posibilă și suprataxarea prin impozite, ambii părinți fiind constrânși la plata acestora – lucru de care sunt scutite complet și definitiv Fundațiile .
    Mituirea mamelor prin stimulente financiare ( fără nici o valoare reală de altfel ) este absolut Scandaloasă din punctul meu de vedere . ”Valoarea stimulentului pentru cei care se întorc până când bebeluşul împlineşte 6 luni este de 1.500 de lei, iar după 6 luni, 650 de lei ”. Deci valoarea legăturii între mamă și copilul ei este calculată de un individ oarecare în lei ! Plătibili într-o tranșă Unică !
    Aici nu e decât Comerț ! Și încă unul dezgustător .Copiii sunt o marfă pentru care mama primește ”un stimulent ” dacă îi abandonează ( vinde ) în ghearele statului de la câteva luni ! Abandon pe care copiii, sunt absolut sigură , îl vor plăti din plin pe tot parcursul vieții lor .
    Dar cui îi pasă ?
    Spălarea pe creier este totală – sau aproape .
    Iar civilizația creștină este pe buza prăpastiei .

Comentariile sunt închise.