Claudiu Târziu (AUR), la Târgoviște: Comisia Europeană este noua Înaltă Poartă, guvernanții sunt boierii trădători. Fiecare român poate să fie Vlad Ţepeş, Ştefan cel Mare, Mihai Viteazul

România este astăzi o pradă pentru găşti transpartinice şi transnaţionale, iar guvernanții sunt boierii trădători din timpul lui Vlad Țepeș, a spus, sâmbătă, la Târgoviște, senatorul Claudiu Târziu, președintele CNC AUR și candidat la alegerile europarlamentare.

Declarația a fost făcută în cadrul unui eveniment lansare a candidaţilor la alegerile europarlamentare și locale.

„Astăzi, România este o pradă pentru găşti politice transnaţionale. Astăzi, România este captivă unei mafii transpartinice şi transnaţionale. Ce este Comisia Europeană? Nu este altceva decât noua Înaltă Poartă, acolo unde se hotărăşte destinul popoarelor supuse, acolo unde se clocesc ideologii criminale, acolo unde sunt unşi noii şefi de stat şi de guvern, acolo unde se plăteşte tributul. Ce sunt guvernanţii de astăzi? Boierii trădători din vremea lui Ţepeş.

Cum putem schimba lucrurile? Vlad Ţepeş nu mai este, dar spiritul lui este în fiecare din noi, în fiecare din dumneavoastră. Atâta doar să-l descoperim, să-l cultivăm, să-l scoatem la luptă. Fiecare poate să fie Vlad Ţepeş, Ştefan cel Mare, Mihai Viteazul. Fiecare român are rădăcinile atât de adânci în pământul ţării şi în istoria neamului, încât poate extrage seva cea bună din cei care ne-au fost eroi, ne sunt martiri și sfinți. Ei ne-au dat pildă de viață și noi nu avem decât să o urmăm.

Exemplul lor, trăirea, jertfa lor pentru neam și pentru Dumnezeu trebuie să ne fie îndemn și model. (…) Noi vrem să apărăm ce mai e de apărat. Noi suntem apărătorii patriei române”, a spus Claudiu Târziu, președintele CNC AUR și candidat la alegerile europarlamentare.

 


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost