Claudiu Târziu (AUR), în presa spaniolă: Pe 9 iunie, avem de ales între SUVERANITATE și SCLAVIE

Claudiu Târziu, președintele CNC AUR și candidat la alegerile europarlamentare din 9 iunie, a acordat, în exclusivitate, un interviu jurnalistului Unai Cano, pentru publicația „La Gaceta de la Iberosfera”.

În cadrul interviului, a răspuns întrebărilor privind uriașa importanță a alegerilor europarlamentare, pe care liderul AUR le-a caracterizat ca fiind „o bătălie crucială” pentru apărarea valorilor tradiționale și credinței creștine.

Întrebat fiind care sunt cele mai dificile provocări pe care le va avea de înfruntat la Bruxelles, în calitate de europarlamentar, Claudiu Târziu a răspuns:

„Pentru a răpune acest monstru cu care ne înfruntăm, globalismul cu toate ramificațiile sale, suntem obligați să ne opunem tuturor inepțiilor pe care le promovează stânga extremistă. Începând cu pachetul Fit for 55, pe care îl susține atât de asiduu Ursula von der Leyen, continuând cu așa-zisa identitate digitală și pașaportul medical, care vor deveni obligatorii dacă nu ne vom împotrivi cu toate forțele, dar și cu această ideologie de gen infamă, care urmărește să pervertească minți și să fure suflete.

Cred cu tărie că Europa trebuie să revină la o cultură a vieții, iar familiile să fie stimulate să procreeze. Să oprească această cultură a morții care a căpătat o amploare fără precedent în urma acțiunilor ideologice ale actualei Comisii Europene”.

Claudiu Târziu a mai vorbit despre comunitatea de români din Spania, care depășește un milion de români, și care reprezintă o prioritate pentru AUR.

„Unul dintre cele mai importante obiective ale noastre este să le creăm condițiile necesare pentru ca frații noștri să se întoarcă acasă”, a menționat Claudiu Târziu.

Totodată, Claudiu Târziu și-a exprimat susținerea pentru liderul partidului VOX din Spania, Santiago Abascal.

În final, candidatul a vorbit despre succesul conferinței Make Europe Great Again (MEGA), organizată de Institutul de Studii Politice Conservatoare „Mihai Eminescu” la finalul lunii aprilie în București. Acest eveniment a reunit aproape două sute de lideri politici, erudiți, publiciști și activiști conservatori din întreaga lume. Potrivit autorului articolului, conferința a fost „un punct de întâlnire pentru a discuta strategii și a întări conservatorismul în Europa și America, subliniind importanța revenirii la adevăr și bun simț”.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Claudiu Târziu (AUR), în presa spaniolă: Pe 9 iunie, avem de ales între SUVERANITATE și SCLAVIE”

  1. Poți oare lupta împotriva globalismului atunci cînd faci parte dintr-o structură globalista cum este parlamentul european ? A fi europarlamentar și a te declara suveranist, mi se par două noțiuni diametral opuse , incompatibile una cu cealaltă .
    În tot cazul, o parte dintre afirmațiile făcute în cadrul acestui interviu depășesc puterea mea de înțelegere, din cauza sensului
    lor marcat contradictoriu .

    Nemaivorbind de faptul că la nici un moment nu s-a făcut referire la o ieșire din structura regională europeană, ceea ce desigur confirmă direcția politică de continuare a rămînerii țării noastre în blocul UE, globalist cu acte .

    Indiferent de restul discursului ce se învîrte cu insistență în jurul unor subiecte sensibile și care plac românilor ( valorile tradiționale, creștine, apartenența comună la același popor, etc ).

Comentariile sunt închise.