Propaganda LGBTQ a învins la concursul de muzică Eurovision

Ediția din acest an a concursului de muzică Eurovision a fost câștigată de Nemo, reprezentantul Elveției, o persoană care se identifică ca fiind non-binară, adică nici bărbat, nici femeie.

De altfel, piesa cu care Nemo a participat la Eurovision este despre promovarea ideologiei de gen.

„`The Code` spune povestea călătoriei pe care am început-o realizând că nu sunt nici bărbat, nici femeie„, a spus Nemo înainte de concurs.

Reprezentantul Elveției a primit 591 de puncte, din care 226 de puncte din partea publicului.

După câștigarea concursului, Nemo, în vârstă de 24 de ani, a declarat „că speră ca această competiţie va putea continua să încurajeze pacea şi demnitatea pentru fiecare.”

Imediat după ce a primit trofeul din sticlă, Nemo l-a și spart, din greșeală, dar a mai primit unul nou.

Din lipsă de fonduri, România nu a participat la ediția Eurovision din acest an.

 


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Propaganda LGBTQ a învins la concursul de muzică Eurovision”

  1. „România ” a făcut bine că nu s-a compromis mai mult decît este deja.

    În ce privește ” persoana ” care la 24 de ani știe că nu face parte din nici unul dintre sexele oricărei ființe vii ( minus viermii hermafroditi care, spre deosebire de această ” persoana ” sunt masculi și femele în același timp ) , dar nu poate încă preciza pînă la această vîrstă de 24 de ani CE ESTE și din ce specie face parte , ar putea să-și întrebe cromozomii , ei știu cu certitudine care îi este situația sexuală .

    Iar după cîte se pare, elvetienii nu știu nici ei prea mult pe unde se află. Cel puțin cei care au apreciat prestația și au rămas în sală în timpul acestei reprezentații Asexuate .

Comentariile sunt închise.