Claudiu Târziu, despre românii care au votat AUR: Aceasta este baza supraviețuirii națiunii române

Claudiu Târziu, președintele CNC AUR și europarlamentar ales, a transmis un mesaj de mulțumire tuturor românilor care au votat AUR la alegerile de duminică, menționând că ei confirmă că „România mai are șansă.”

Potrivit rezultatelor provizorii anunțate de BEC, la alegerile europarlmentare, AUR s-a clasat pe locul al doilea, cu 1.321.272 de voturi, după cum a relatat RostOnline.

„Le mulțumesc cu inima tuturor românilor care au votat AUR! Ei confirmă astfel că România mai are o șansă, că nu e totul pierdut.

Ei demonstrează că valorile noastre cardinale – Familia, Națiuna, Credința și Libertatea – sunt încă trăite de o bună parte a poporului român și au nevoie pe mai departe de slujitori în politică. Aceasta este baza supraviețuirii națiunii române și a afirmării ei în lume.

Slavă lui Dumnezeu pentru toate!”, a transmis liderul AUR.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


3 comentarii la „Claudiu Târziu, despre românii care au votat AUR: Aceasta este baza supraviețuirii națiunii române”

  1. Felicitări! Multă sănătate și putere de muncă întru slujirea neamului românilor!

  2. Aceste alegeri , sunt un ” inceput de drum in anul de gratie 2024″ , importante si decisive sunt cele ” parlamentare ” care stabilesc ” GUVERNUL ” SI ” FINANTAREA DE STAT ” IAR PESTE ELE ” PREZIDENTIALELE ” care stabilesc ” REPREZENTANTUL OFICIAL AL STATULUI ROMAN ” Poate din ” analiza in cauza ” AUR poate intelege si ” greseala ” plecand de la ” voturile romanilor din afara tarii ” , care prin comasarea europeana de alegeri , au votat fiecare ” cu politicul , in tara de care depinde ” dar sa speram ca ” fiecare ” invatam din ” greseala noastra ” Oricum felicitari pentru ” AL DOILEA PARTID REAL ” fiindca ” UNIUNEA ” in cauza , are primul loc ” PRIN UNIUNE ” iar fiecare ” UNIUNE ” pe interesul sau de grup financiar si politic al ” momentului ” , astazi este ” maine nu mai este ” Doamne ajuta

Comentariile sunt închise.