Semnal de alarmă! Dr. Simin Aysel Florescu: Începem să avem boli aduse de migranţi și de refugiați

România începe să aibă pacienţi care au contractat aşa-numitele boli tropicale şi care nu sunt turişti care au mers în zone considerate de risc, ci sunt oameni veniţi să lucreze în România sau care au luptat în respectivele zone, afirmă managerul Spitalului „Victor Babeş” din Bucureşti, Simin Aysel Florescu, notează News.ro.

„Începem să ne aliniem la restul lumii în ceea ce priveşte patologia de import. Nu mai avem doar călători, de obicei români, care vin cu boli achiziţionate în diverse zone ale lumii, cum aveam până acum. Începem să avem boli aduse de către migranţi, de către cei care lucrează la noi în ţară şi de către cei care luptă în alte teritorii în acest moment şi se întorc cu boli. Şi probabil că începem să avem şi refugiaţi care vin cu patologia specifică zonei de unde au plecat, deci toate lucrurile astea se extind. Suntem foarte în alertă”, a afirmat Simin Aysel Florescu, marţi seară, la Medika TV.

Aceasta a explicat că la Spitalul „Victor Babeş” din Bucureşti există un cabinet care oferă persoanelor care călătoresc în zone cu potenţial endemic consultaţii cu pricire la vaccinuri sau la tratamentele preventive pe care cei care călătoresc în anumite zone trebuie să le facă.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


2 comentarii la „Semnal de alarmă! Dr. Simin Aysel Florescu: Începem să avem boli aduse de migranţi și de refugiați”

  1. Bineînțeles , trebuie să fim alertați, cum altfel să acceptăm declanșarea unor alte măsuri dictatoriale globale privitoare la Pandemiile Mondiale următoare prevăzute în Tratatele recente Rockefeller – Banca Mondială – OMS ( ONU ) ?
    La care este mai mult decît probabil ca și „România ” si-a dat acordul, pe ascuns , chiar dacă pe fata ne-a fost comunicată anularea ?

Comentariile sunt închise.