«CARTEA MĂRTURISITORILOR»: LANSĂRI, INTERVIURI, DEZBATERI

Marţi 11 noiembrie a. c., la Librăria Bizantină din Bucureşti, a avut loc prima lansare a volumului Cartea mărturisitorilor. O istorie a învrednicirii româneşti, semnat de Răzvan Codrescu şi co-editat de Editura Rost (Bucureşti) şi Fundaţia Sfinţii Închisorilor (Piteşti). Cei eventual interesaţi, dar care nu au putut fi prezenţi la faţa locului, pot urmări AICI înregistrarea video a cuvîntului rostit de autor.

2014_11_12_codrescu.still001_rsz

Miercuri 12 noiembrie a. c., pe postul de televiziune on-line adevarul live s-a difuzat o convorbire între Ciprian Chirvasiu şi Răzvan Codrescu, pornind de la recenta apariţie a volumului Cartea mărturisitorilor. Cei interesaţi o pot accesa AICI (cu avertismentul că, din păcate, condiţiile tehnice ale receptării pot varia de la un computer la altul şi de la un program de navigare la altul, mai ales în ce priveşte sincronizarea între sunet şi imagine).

Codrescu adevarul live

Pe 18 noiembrie a. c., la Facultatea de Teologie din Bucureşti, se va desfăşura o dezbatere pe marginea aceleiaşi cărţi, la care vor lua parte, între alţii, autorul, fostul deţinut politic Demostene Andronescu, părintele profesor Gheorghe Holbea, profesorul şi eseistul Sorin Lavric, jurnalistul şi editorul Claudiu Târziu, iar pe 24 noiembrie a. c., la Librăria Sophia din Bucureşti, va avea loc, cu participarea teologilor Radu Preda şi Costion Nicolescu, o dublă lansare: volumul Răzvan Codrescu, Cartea mărturisitorilor. Pentru o istorie a învrednicirii româneşti (Editura Rost/Fundaţia Sfinţii Închisorilor), şi volumul Răzvan Codrescu, Sic credo. Mărturisiri dialogale (Editura Christiana), ambele apărute în 2014. Vom reveni cu detalii.

AFIS TEOLOGIE codrescu nov 2014


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost