Dacă vaccinul combate și prostia, CTP ar trebui vaccinat cu prioritate

Domnul Cristian Tudor Popescu, crucișătorul presei românești, a ajuns o biată epavă ruginită.

Eu consider că înțeleg multe. Înțeleg polemica, înțeleg dialogul, înțeleg dezbaterea, înțeleg chiar și dezinformarea dar nu înțeleg insulta gratuită și nici jignirile.

Iată ce a scris domnia sa, printre altele, în ultimul său material intitulat Vaccinul combate și prostia:

Mă bucur că românii au rezistat propagandei feroce împotriva campaniei de vaccinare pe care o practică partidul Aurolacilor, senatoarea Balena Baliverna, mai ipocrit și mai perfid PSD, cu televiziunile aferente, precum și numeroasele grupuri de injectori de mesaje ale Kremlinului în România.

Domnule Popescu, sunt mai tânăr decât dumneavoastră, dar demult am învățat că oamenii mai degrabă te ascultă dacă nu-i faci proști în față, dacă nu-i jignești. Partidul Aurolacilor? Balena Baliverna? Cât e de greu să fiți un pic mai civilizat măcar în exprimare dacă nu în gândire? Recunosc că nici mie nu-mi place de doamna Șoșoacă, nu mi-a plăcut de la început. Dar de la a nu-mi place și până la a o jigni e o cale lungă. Este, totuși, femeie și senator al României. Cât despre partidul Aurolacilor, cum îi spuneți dumneavoastră, eu ma bucur că l-am votat. Intrarea AUR în Parlament a fost ca hârtia de turnesol, a mai limpezit apele și a băgat, măcar un pic, frica în mafia care controlează România de 30 de ani.

Acum să vorbim și despre dezinformare, chestie pe care v-am zis că o înțeleg. Unii dezinformează pentru că sunt plătiți, alți dezinformează din convingere. Nu știu din ce categorie faceți dumneavoastră parte și nici nu mă interesează.

AUR nu e și nu a fost nici o clipă împotriva vaccinării, AUR este împotriva vaccinării obligatorii. Și știți de ce? Pentru că AUR consideră că majoritatea oamenilor gândesc și știu să ia cea mai bună decizie pentru ei. Inclusiv producătorii vaccinurilor, încă experimentale (!), recunosc că există și reacții adverse, unele grave, chiar și decese. La fel ca și virusul chinezesc care are, conform datelor oficiale, o mortalitate de sub 0,5%. Și atunci mie mi se pare absolut logic ca mulți să aibă mai multă încredere în sistemul imunitar propriu decât într-un vaccin experimental.

Să trecem mai departe și să mai demontăm o altă dezinformare de-a dumneavoastră. Iată ce spuneți:

În schimb, în Statele Unite, care dețin recordul mondial de infectări și morți din guvernarea Trump, în urma campaniei masive de vaccinare numărul de cazuri zilnice a scăzut cu 70% din ianuarie până în martie, iar decesele cu 40%.

Domnule Popescu, știu că ne considerați aurolaci, dar, vă rog, nu ne insultați inteligența. Rata vaccinării în SUA este de 9,6% dacă ne referim la cei ce au fost vaccinați cu ambele doze, respectiv 18,4%, dacă luăm în considerare și pe cei ce au fost vaccinați doar cu prima doză. (sursa)

Eu nu vă insult inteligența, știu că înțelegeți că scăderea masivă în SUA a infectărilor, respectiv a deceselor cauzate de gripa chinezească nu se datorează exclusiv campaniei de vaccinare. Lucru recunoscut inclusiv de specialiștii care încă încearcă să găsească o explicație.

Cum la fel e și cazul Indiei unde, de asemenea, oamenii de știință încearcă să înțeleagă cum de numărul infectărilor și deceselor cauzate de virusul gripei chinezești s-a prăbușit exact în aceeași perioadă ca și în SUA fără nici un fel de campanie masivă de vaccinare.

Și-n final mi-aș permite să vă sugerez să nu mai fiți așa încrâncenat și negativist, fiți un pic mai optimist. Viața e frumoasă, Dumnezeu ne veghează pe toți. Aveți încredere, totul va fi bine atât pentru cei ce aleg să se vaccineze cât și pentru cei ce aleg să nu se vaccineze.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


2 comentarii la „Dacă vaccinul combate și prostia, CTP ar trebui vaccinat cu prioritate”

  1. Se spune ca Dzeu , cand doreste sa te piarda prima data iti i-a mintea , prin ” ban ” , zis ” ochiul dracului ” , oare la domnul in cauza , cine i-a luat mintea ? Are totusi o educatie in urma , a unor generatii de familie , oare la nivelul acesta de boschetar de cartier a putut ajunge ? , ” boschetarul de cartier” este chiar sintagma dansului din alte prelegerii , pe vremea cand era mai luminat . pacat , cand omul isi pierde ratiunea , pentru un pumn de arginti , ca Iuda.

Comentariile sunt închise.