Senatorul Claudiu Târziu, reacție la declarația lui Nelu Tătaru despre decăderea părinților din drepturi dacă refuză să-și vaccineze copiii: Noi, AUR, ne vom opune din toate puterile unei asemenea samavolnicii!

Senatorul Claudiu Târziu, co-președintele AUR, a reacționat dur la declarația fostului ministru al Sănătății, Nelu Tătaru, despre decăderea din drepturi a părinților care refuză vaccinarea copiilor, spunând că o asemenea măsură încalcă atât Constituția, cât și Codul Civil.

„Nelu Tătaru, fostul ministru liberal al Sănătății, îi amenință pe părinții care refuză vaccinul cu răpirea din familie a copiilor și vaccinarea lor forțată.

Afirmații extrem de grave, care ar trebui să pună punct carierei politice a lui Tătaru.

Ești în răspăr cu Constituția și Codul Civil, domnule fost ministru!

Noi, AUR, ne vom opune din toate puterile unei asemenea samavolnicii!”

Reamintim că fostul ministru al Sănătății, Nelu Tătaru, a declarat că Legea vaccinării obligatorii s-a întors în comisiile Parlamentului, una dintre variantele luate în discuție fiind decăderea părinților din drepturi dacă aceștia refuză să-și vaccineze copilul.

Raluca Oanță

About Raluca Oanță

Jurnalist cu peste 10 ani de experiență. A lucrat în presa scrisă și în televiziune. A absolvit Facultatea de Sociologie din cadrul Universității București; ulterior, a urmat un master de Antropologie și Dezvoltare Comunitară.

Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


2 comentarii la „Senatorul Claudiu Târziu, reacție la declarația lui Nelu Tătaru despre decăderea părinților din drepturi dacă refuză să-și vaccineze copiii: Noi, AUR, ne vom opune din toate puterile unei asemenea samavolnicii!”

Comentariile sunt închise.