Primarul Clotilde Armand cere declararea STĂRII DE ALERTĂ în Sectorul 1, din cauza gunoiului

Primarul Clotilde Armand a cerut Comitetului Local pentru Situaţii de Urgenţă să înainteze Prefecturii Capitalei o adresă prin care să declare „starea de alertă” din cauza gunoiului din Sectorul 1, anunță Agerpres.

„Am solicitat Comitetului Local pentru Situaţii de Urgenţă să înainteze Prefecturii Municipiului Bucureşti o adresă prin care să declare starea de alertă din cauza situaţiei sanitare de pe raza teritorială a Sectorului 1 cauzată de şantajul şi suspendarea colectării gunoiului de către operatorul de salubritate. În paralel, am purtat discuţii cu firmele de sortare a gunoiului din Sectorul 1 şi am ajuns la un acord.

Am aflat că staţiile de sortare şi-au redeschis porţile începând de astăzi dimineaţă pentru a primi gunoiul colectat de Romprest. Aceste staţii erau închise din cauza neachitării de către compania Romprest a facturilor datorate în ciuda plăţilor făcute de Primăria Sectorului 1”, a scris, pe Facebook,  Clotilde Armand.

Potrivit sursei citate, ea i-a rugat pe cetăţeni să sune la Poliţia Locală Sector 1 şi să continue să reclame neridicarea gunoiului.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Primarul Clotilde Armand cere declararea STĂRII DE ALERTĂ în Sectorul 1, din cauza gunoiului”

  1. Toată lumea se vaită că de ce e atâta gunoi peste tot. Dar de ce PRODUCĂTORII DE AMBALAJE nu sunt făcuți responsabili pentru reciclarea acestora?

Comentariile sunt închise.