Certificatele verzi a patru milioane de francezi au expirat

În decursul ultimei săptămâni certificatele verzi a patru milioane de francezi au expirat pentru că nu și-au făcut a treia doză a vaccinului împotriva gripei chinezești. Asta înseamnă că aceștia au fost retrogradați la statutul de nevaccinați, nemaiputând  intra în nici o locație care cere certificatul verde.

Se dovedește astfel că certificatul verde nu e nimic altceva decât un instrument de control, pentru că eficiența sa în controlul pandemiei e zero, lucru recunoscut chiar de susținătorii acestui instrument de control.

Amintim că la începutul anului președintele Franței, Emmanuel Macron, într-un interviu acordat publicației Le Parisien declara că scopul său e de a-i enerva pe cei nevaccinați „limitându-le pe cât posibil accesul la activități sociale”.

Cei nevaccinati, chiar vreau să-i enervez. Și așa vom continua, până la capăt. Asta e strategia. Nu o să-i bag în închisoare, nu o să-i vaccinez forțat. De aceea le spun: din 15 ianuarie nu mai puteți merge la restaurant, nu mai puteți ieși la un local, nu mai puteți intra într-o cafenea, nu mai puteți merge la teatru, nu mai puteți merge la cinema”, declara Macron la vremea respectivă.

Sursa: The Gateway Pundit


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Certificatele verzi a patru milioane de francezi au expirat”

  1. Cei patru milioane de francezi care au fost prostiti sa se vaccineze vor constata ca au luat o mare teapa.

Comentariile sunt închise.