De câteva zile România e cuprinsă de caniculă. Numeroase regiuni se confruntă cu maxime de peste 40° C în timpul zilei și minime de 30° C în timpul nopții. Și acest lucru e valabil nu doar în România.
Încălzirea globală se manifestă peste tot, iar acest lucru s-a accentuat în ultimii doi ani. Cauza, conform teoriei oficiale, ar fi activitatea umană.
Realitatea este cu totul alta. Motivul pentru care ne confruntăm cu temperaturi extreme la nivel global este, în principal, erupția masivă din 15 ianuarie 2022 a vulcanului subacvatic din Tonga, cunoscut sub numele de Hunga Tonga-Hunga Ha’apai, care a eliberat o cantitate imensă de apă în stratosfera Pământului.
În august 2022, NASA a raportat că aceasta este „egală cu 10% din apa deja prezentă în acel strat atmosferic”. Erupțiile vulcanice majore „răcesc de obicei suprafața Pământului prin ejectarea gazelor, prafului și cenușii care reflectă lumina soarelui înapoi în spațiu”, a scris NASA. În schimb, „vaporii de apă captează căldura”. Acest lucru a dus la predicții din partea oamenilor de știință. În septembrie 2022, Live Science a scris: „50 de milioane de tone de vapori de apă în urma erupției subacvatice a vulcanului din Tonga ar putea încălzi Pământul ani de zile”.
Același lucru a fost raportat, la vremea respectivă, de numeroase alte publicații. La sfârșitul lunii trecute, publicația New Scientist a confirmat acest lucru: „Cantitatea record de apă ajunsă în stratosferă în urma erupției din Tonga din 2022 este încă în atmosferă”. Acest lucru „poate contribui la încălzirea globală”.
„Nu ne-am confruntat niciodată cu așa ceva”, a declarat Luis Millán, cercetător la Jet Propulsion Laboratory al NASA din California de Sud.
El a condus un nou studiu care examinează cantitatea de vapori de apă pe care vulcanul Tonga a injectat-o în stratosferă, stratul atmosferei aflat între aproximativ 12 și 53 de kilometri deasupra suprafeței Pământului. În cadrul studiului, publicat în Geophysical Research Letters, Millán și colegii săi estimează că erupția Tonga a trimis aproximativ 146 de teragrame (un teragram este egal cu un trilion de grame) de vapori de apă în stratosfera Pământului – egal cu 10% din apa deja prezentă în acel strat atmosferic. Aceasta este de aproape patru ori mai mare decât cantitatea de vapori de apă care se estimează că a fost injectată in stratosferă în urma erupției Muntelui Pinatubo din Filipine din 1991.
- Rezultate și perspective electorale - 2 decembrie 2024
- Curtea Penală Internațională a emis mandat arestare pe numele premierului Netanyahu - 21 noiembrie 2024
- Efectul Trump. Episod de desene animate cu subiect LGBT, retras de la difuzarea pe Disney Channel - 18 noiembrie 2024
Dacă nu ar exista turnuri echipate cu emitatoare-receptoare 5G, dacă nu ar exista antene HAARP în apropierea noastră, dacă nu ar fi provocată deliberat acumularea vaporilor de apă rezultați în urma vaporizarii prin crearea artificială a ” mansonului ” de particule toxice ( metale , nisip ) în jurul pămîntului care izolează planeta , ducînd la așa numitul ” efect de seră „, dacă nu ar exista Armele cu Energie Dirijată care provoacă eruptiile vulcanilor de cîte ori este nevoie de o diversiune , de o stricăciune sau cînd se urmărește întărirea propagandei climaterice, dacă nu ar exista acumularea uriașă de arme nucleare la nivel mondial ce provoacă distrugerea atmosferei și a mediului ( areal ) , dacă nu ar exista depozitele și mai uriașe de deșeuri toxice – pentru care se pot prevedea efectele asupra oamenilor și naturii pe o durată de doar 10.000 de ani ( zece mii ) și atît , dacă nu ar exista poluarea ( cu încălzirea consecutivă ) a atmosferei , rezultată din activitățile cotidiene ale aviației, marinei și altor arme militare la fel de poluante și distrugătoare pentru mediu , dacă nu ar exista deforestarea deliberată prin incendii provocate intenționat de agenții globalistilor, în strînsă legătură cu Clubul de la Roma – organizație teroristă,
Atunci aș crede că pirjolul ce are loc actualmente ÎN ȚARA NOASTRĂ ( ÎN MOD PREPONDERENT ) este cauzat de erupția mai sus menționatului vulcan în Tonga .