„Marșul pentru Familie”, duminică, 12 iunie, la Iași

La Iaşi va avea loc duminică, 12 iunie 2016, a treia ediție a „Marșului pentru Familie”. Evenimentul este organizat de Asociația „Familia Tradițională”, membră a „Coaliției pentru Familie”.

Începând cu orele 16.00, participanții la marș vor fi așteptați de către organizatori în Parcul Copou, apoi, la orele 17.00, se va pleca pe traseul: Parcul Copou – Universitatea „Al.I.Cuza” – Fundație – Piața Unirii – b-dul Ștefan cel Mare și Sfânt. La finalul evenimentului vor avea loc o serie de discursuri care vor evidenția importanța familiei în context contemporan, precum și momente artistice dedicate.

Mesajul pe care dorim să îl transmitem prin tema marșului din acest an, „Susținem Familia!”, este că familia întemeiată pe căsătoria între un bărbat și o femeie reprezintă calea firească pentru dezvoltarea armonioasă și sănătoasă a societății, se menţionează într-un comunicat de presă emis de Asociația „Familia Tradițională”.

Ediția de anul acesta a Marșului pentru Familie este dedicată inițiativei cetățenești, susținută de Coaliția pentru Familie și de alte organizații ale societății civile, prin care se urmărește modificarea articolului 48 din Constituția României, prin înlocuirea termenului de „soți” cu expresia „bărbat și femeie” și totodată se reafirmă întâietatea autorității parentale în ce privește creșterea și educarea copiilor.

Marșul pentru Familie este un eveniment care promovează familia firească și frumusețile care se nasc în mod natural din iubirea, înțelegerea  și comuniunea mamei și a tatălui, preocupați de creșterea sănătoasă a copiilor.  Evenimentul face parte din seria de evenimente „Săptămâna pentru Familie 2016. Familia Tradițională – un dar pentru umanitate”, proiect organizat de Asociația Familia Tradițională Iași, în parteneriat cu Pro Vita Iași.

Sursa: Agenția de știri Basilica


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost