Adevărata faţă a progresiştilor: Twitter este copleşit de avalanşa îndemnurilor ca Trump şi Pence să fie asasinaţi

Că democraţia stângii este o utopie pentru că ea nu ţine cont de natura umană, conform căreia întotdeauna vor fi unii care se vor căţăra pe spatele celor corecţi, cinstiţi, care muncesc, care îşi văd de treaba lor, pentru a pune mâna pe putere şi a duce statele şi lumea încotro vor „muşchii” lor ideologici, am mai spus.

Că stânga s-a folosit de ea ca de nişte mărgele şi oglinjoare plus apă de foc am mai spus.

Că au decis că nu mai au nevoie de ea şi că pot impune dictatura întunericului, a violenţei, a sclaviei – vezi ideologiile totalitare ale LGBT-imului, hate-speech-ismului, islamofobismului etc., am mai spus.

Despre adâncimea urii, ticăloşiei, perversităţii, cinismului, lăcomiei, aplecării către distrugere a ideologilor şi militanţilor stângişti ştiam, dar descoperim zi de zi, şi de afară, dar şi de la noi, că este chiar fără limite.

Aceasta este explicaţia pentru „revoltele” cu distrugeri, incendieri, crime motivate ideologic ale tinerilor spălaţi de creier în universităţile comuniste ale Vestului, ale minoritarilor sexuali, sau de altă natură,  ale militanţilor civici extremişti ai stângii din aceste două zile (alături de toate manifestările lor paranoice de pe parcursul campaniei din SUA, de manifestările lor agresive, violente, intolerante din toate statele occidentale) şi apelurile care circulă acum pe twitter şi nu numai pentru asasinarea unor semeni ai lor aleşi de 50 de milioane de semeni ai lor să conducă America. Este mai mult decât clar că aceeaşi soartă ar rezerva-o cu plăcere, cu extuziasm, cu trăiri orgasmice şi celor care au votat pentru aceştia. Şi, probabil, astfel de asasinate motivate ideologic se vor mai întâmpla.

Aceasta este faţa  celor care ne acuză de intoleranţă, rasism, xenofobie, fanatism religios, fundamentalism, extremism de dreapta, reacţionarism doar pentru că avem obrăznicia de a gândi altfel, de a emite o opinie, de a nu fi de acord cu dictatura unor „adevăruri ideologice” lipsite de orice suport ştiinţific, de orice logică normală, de orice ultimă fărâmă de umanism, de toleranţă, opuse vieţii şi, în consecinţă, umanităţii.

Şi pentru exemplificare iată câteva exemple de „iubire progresistă”:

Sursa: www.teaparty.org


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


4 comentarii la „Adevărata faţă a progresiştilor: Twitter este copleşit de avalanşa îndemnurilor ca Trump şi Pence să fie asasinaţi”

  1. Si cand vine politia sa-i ridice pe acestia care indeamna la asasinat ? NU VINE! In schimb in pasalacurile gen Germania, vine sa te ridice pentru ca vorbesti impotriva colonizarii patriei cu straini.

    Radu Greuceanu

    • Sa nu ne bucuram. Incepe implementarea si la noi. Daca te omoara tiganii (negri nostri) pe strada politia nu e in stare sa faca nica. Insa au fost deja arestati oameni pentru ca au scris mesaje rasiste. Ca si cum e rasim sa iti dai seama ca rasa tiganeasca e intr-un proces covirsitor o rasa dedicata infractiunii.

      • Exact, e plin arealul de exponenti din astia dedicati, incepand cu clasa politica pana la ultima clasa.
        Cat priveste politia, personal am vazut chiar ieri doua cazuri in Bucuresti in care niste tigani( negri, etc) au casapit doi cetateni onesti de nationalitate romana, care mergeau regulamentar pe partea dreapta a trotoarului, iar politia nu a reusit sa legitimeze decat pe victime, deoarece agresorii nu posedau carti de identitate, neavand asadar cetatenie si etnie, erau practic inexistenti.

Comentariile sunt închise.