Stânga globalistă și democrația

Înainte de alegerile din America, globaliștii se temeau că Trump nu va recunoaște rezultatul alegerilor și că vor avea loc tulburări de stradă create de susținătorii săi. Toți puneau placa cu „tradiția de sute de ani” și cu „exemplul pe care cea mai veche democrație trebuie să-l dea lumii”. Iată că alegerile au trecut și Donald Trump a demolat-o pe Hillary Clinton cu un scor categoric. Rezultat pe care roboții vorbitori din platourile televiziunilor nici măcar nu-l luaseră în calcul.

Globaliștii se repliază, mii de roboței spălați pe creier ies în stradă în principalele orașe americane să protesteze rezultatul alegerilor, violențele nu întârzie să apară. Televiziunile, care până în urmă cu o zi spuneau că asemenea manifestări nu vor face cinste Americii și că cetățenii americani trebuie să respecte rezultatul alegerilor, schimbă placa. Acum, aceleași manifestări sunt prezentate ca o expresie a democrației. Deși grupuri anarhiste blochează autostrăzi și intersecții și se dedau la violențe în principalele orașe americane, nu auzi nici un apel la calm, liniște și respectarea rezultatelor electorale din partea oficialităților.

Nu cred ca acest lucru e o surpriză. Pentru stânga globalistă „democrația”, „respectarea rezultatelor alegerilor”, „dreptul la opinie” sunt doar sloganuri de care se folosesc și le promovează doar când rezultatele sunt pe placul lor.

La fel se întâmplă și în România unde vocile a milioane de cetățeni sunt ignorate. Degeaba Coaliția pentru Familie, respectând toate procedurile legale, cere organizarea unui referendum pentru modificarea Constituției în vederea clarificării a ce înseamnă familia (da, din păcate am ajuns să trăim în zilele în care trebuie să definim ce înseamnă familia), politicienii de la București, Bruxelles sau Washington își permit să-i ignore. Pun pariu că dacă s-ar fi cerut organizarea unui referendum prin care să se ceară modificarea Consituției în sens invers, adică să se specifice că familia nu mai înseamnă nimic, aceeași politicieni, în loc să pună bețe în roate, ar fi făcut tot posibilul să urgenteze procesul.

Asemănările nu se opresc aici. Iată cum îi caracteriza, în timpul campaniei electorale, Hillary Clinton pe suporterii lui Donald Trump:

You know, to just be grossly generalistic, you could put half of Trump’s supporters into what I call the basket of deplorables. Right? The racist, sexist, homophobic, xenophobic, Islamaphobic – you name it.

Știți, dacă e să generalizăm, putem spune că jumătate din suporterii lui Trump sunt deplorabili. Am dreptate? Sunt rasiști, misogini, homofobi, xenofobi, islamofobi sau oricum vreți să-i numim.

Dacă va sună cunoscută expresia nu greșiți. Așa sunt catalogați și în România cei ce susțin moralitatea, normalitatea, familia.

Cam așa arată democrația pe care ne-o propun susținătorii stângii globaliste.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


8 comentarii la „Stânga globalistă și democrația”

 1. „Demonstratiile” „spontane” au fost puse la cale de catre organizatia MoveOn.org, finantata in mare parte de…….Soros! A se vedea site-ul lor unde se lauda si dau detalii de cum au initiat aceste „proteste” facute de degenerati spalati la creier.

  Radu Greuceanu

 2. Am vazut din masina, in seara zilei de 10 noiembrie, in „centru”, in Vancouver, Columbia Britanica din Canada o manifestatie cu tineri „progresisti” protestand impotriva lui Trump…. multa Politie… (aici este una dintre cele mai concentrate forte de politie, … politisti la 100 mii de locuitori, de vreo 10 ori mai „densi” decat in Romania).
  Spectacol jalnic – nici in noaptea dracilor nu au facut asa ceva – niste zombilizati care au gresit tara, au gresit tema dar s-au supus manipularii fese-buci (cel mai probabil, insa „mare” perdant de data asta!).
  Aceleasi sloganuri si afise ca la neo-bolsevicii din Portland, Oakland, New York.
  Ajuns acasa, „cercetez” netu’ si dau de o replica surprinzator de cunoscuta:
  „A trebuit sa moara oameni ca sa…” la https://www.youtube.com/watch?v=6CxV9PxX6-M sub titlul:
  CNN: AntiTrump Girl „People Have To Die.. Impeach Trump” [11/10/2016]
  Fata anti-Trump [spune]: „A trebuit sa moara oameni…. Judecati-l pe Trumo…” (ma rog, sa-l aduca infata instantei…)
  Ce zici agitata cand e intrebata despre pancarta?
  „Vietile noastre se termina cand devenim tacuti despre lucrurile care conteaza”…
  Seamana cu ceva? Parca satanjismul „colectivizat” avea opinie asemanatoare, ce ziceti?
  Apoi: „Daca noi nu luptam, cine va lupta pentru noi?”
  A trebuit sa moara oameni pentru ceea ce avem azi.
  Nu e suficient sa marsaluim, trebuie sa contra-atacam (sa ripostam).
  Vor fi pierderi (casualties – morti !?!?) de ambele parti!
  Vor fipentru ca oameni a trebuit sa moara ca sa facem schimbarea in lume.”
  Ii spune reporterul: „vei pierde prieteni, familia…”
  Si ea ii „da” inainte:
  „O multime! Prieteni, familie… toti rasistii!
  Nu ne luati drepturile, judecati-l pe Trump!”
  ––––––
  Aici este mai bine sa taci – sint atat de multi pervertiti (adica gandind „pe invers” incat risti sa te expui si sa fii sanctionat imediat daca nu-ti tii gura…
  In concluzie – progresistii din toate tarile sint uniti sub hipnoza aceleiasi lipse de discernamant dar si bogatiei de mantre globaliste sinucigase pentru societate.
  Este din ce in ce mai complicat sa ai in jur psihopati teleghidati, potentiali agresori si chiar ucigasi cand haita se porneste.
  ========================
  La Bucuresti, Cluj, Brasov, Timisoara… -n toata tara… nimic, nimic?

 3. Trump are armata si politia de partea sa, l-au votat masiv. Cand o sa preia conducerea, in ianuarie, toti viermii astia o sa se strecoare inapoi in gaura din care au venit!

 4. Si cel mai bun lucru in perspectiva ar fi ca Rusia si SUA sa-si echilibreze relatiile , interesele si motivatiile exterioare pt. ca omenirea sa mai respire un pic de liniste . Dar m-as mira sa fie asa . Avutia Terrei se afla pe mîinile dsitrugatorilor ei si cind ai bani poti face mult rau . Istoria a dovedit-o.

Comentariile sunt închise.