Follow-up: Conferința „Terapie prin bucurie” („În duhul părintelui Teofil Părăian. La 10 ani de la înveșnicirea sa”) (2019.10.30, Facultatea de Teologie Ortodoxă „Justinian Patriarhul”)

Parohia Sfânta Vineri Pajura din București în colaborare cu ASCOR București au organizat o serie de evenimente dedicate Părintelui Teofil Părăian cu ocazia celor 10 ani trecuți de la înveșnicirea sa.

Programul duhovnicesc „În duhul părintelui Teofil Părăian. La 10 ani de la înveșnicirea sa” a cuprins în data de 30 octombrie 2019 conferința „Terapie prin bucurie” susținută de Protos. Mihail Bobârnat (Schitul Sf. Serafim de Sarov din Chirpăr, jud. Sibiu), Pr. Sabin Vodă (redactor la Radio Reîntregirea din Alba Iulia) și Pr. Vasile Gavrilă (moderator).

Evenimentul a avut loc la Facultatea de Teologie Ortodoxă „Justinian Patriarhul” (Universitatea din București), Amfiteatrul Dumitru Stăniloae.

Mai jos, fotografii și înregistrarea audio și video a evenimentului.

Înregistrarea video a evenimentului (clipurile rulează unul după celălalt):

Vezi lista cu toate clipurile »

Album foto pe Google Photos »

Album foto pe Facebook »

About Olivian Breda

Olivian Breda este freelancer în Digital Marketing.Expertiza lui este în SEO (Search Engine Optimization - optimizare pentru motoarele de căutare) / UX (user experience - experiența vizitatorilor) / WordPress (platformă realizare site-uri și bloguri). Cofondator lumeaseoppc.ro (evenimente pe tema SEO & PPC) și cetd.ro (Carte și blog dedicate brandingului medicilor).Pe plan personal, este interesat de dezvoltarea personală - evenimente, sport, viața sănătoasă, voluntariat, lecturi, filme, muzică.

Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost