Follow-up: Conferință – Costion Nicolescu – „Să fim aripă!” (2019.11.10, Biserica Sfinții Chiril și Metodiu, USAMV)

Duminică, 10 noiembrie 2019, de la ora 12, la Biserica Sfinții Chiril și Metodiu (Paraclisul din Agronomie, București), a avut loc conferința cu titlul „Să fim aripă!”, susținută de Costion Nicolescu (teolog și eseist).

În cadrul evenimentului a avut loc proiecția filmului documentar-eseu „Omul-aripă”, semnat de Cristina Chirvasie, un film despre prietenie și întâlniri memorabile, despre omul vertical și dependența lui firească de cer, film care face parte din proiectul Revoluția Modelelor. Personajul-model al acestui film este invitatul acestei întâlniri, domnul Costion Nicolescu.

Mai jos, fotografii și înregistrarea video a evenimentului.

Înregistrarea video a evenimentului (clipurile rulează unul după celălalt):

Vezi lista cu toate clipurile »

Selecție foto pe Facebook »

Album foto integral pe Google Photos »

Sfat primit: trebuie citită multă poezie .

Sfântul Efrem Sirul – autor la nivelul marilor poeți ai lumii.

Costion Nicolescu: Făt-Frumos din basme este de fapt Iisus Hristos, care ne salvează pe noi, Biserica, mireasa Lui, din ghearele celui rău – balaurul.

„Întâlnirile memorabile, prieteniile adevărate, acestea sunt, până la urmă, averea ce mai de preț cu care se înfățișează fiecare în fața lui Dumnezeu… Întâlniri la care Hristos să fi fost prezent într-un fel sau altul, oricât de discret. Căci lui Dumnezeu îi place discreția, nu tămbălăul.” (Costion Nicolescu)

About Olivian Breda

Olivian Breda este freelancer în Digital Marketing.Expertiza lui este în SEO (Search Engine Optimization - optimizare pentru motoarele de căutare) / UX (user experience - experiența vizitatorilor) / WordPress (platformă realizare site-uri și bloguri). Cofondator lumeaseoppc.ro (evenimente pe tema SEO & PPC) și cetd.ro (Carte și blog dedicate brandingului medicilor).Pe plan personal, este interesat de dezvoltarea personală - evenimente, sport, viața sănătoasă, voluntariat, lecturi, filme, muzică.

Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost