Un tată a fost arestat pentru că nu a respectat o decizie judecătorească și a continuat să se adreseze fiicei sale minore cu pronumele „ea”

În provincia canadiană Columbia Britanică, un tată (menționat ca C.D.) a fost arestat pentru că a continuat să se refere la fiica sa biologică de 14 ani (cunoscută sub numele de A.B.) drept „ea” după ce aceasta a început să se identifice ca băiat și a început tratamentul hormonal de tranziționare.

Tatăl susține că problemele au început să apară după ce fata a vizionat la școală, pe vremea când era în clasa a șaptea, un film pro-transgender intitulat „Frumos și maiestuos”. Până atunci fata se îmbrăca și se comporta normal, ca orice fată de vârsta ei. După vizionarea filmului și-a tăiat părul, a început să poarte haine bărbătești și le-a spus părinților că se simte băiat. Tatăl a cerut inclusiv ajutorul psihologului de la școală dar acesta, după ce a stat de vorbă cu copilul, i-a dat dreptate acesteia și chiar a încurajat-o. De aceea tatăl blamează, în principal, școala. Se știe că la vârsta de 14-15 adolescenții încep să se revolte împotriva părinților datorită, în principal, schimbărilor hormonale prin care trec și sunt foarte ușor influențabili.

Cazul a ajuns în instanță iar în 2019 Curtea Supremă din provincia canadiană Columbia Britanică a dispus ca fata să primească injecții cu testosteron în ciuda opoziției părinților luând în considerare doar opinia copilului, a „specialiștilor” și a medicilor de la Spitalul de pediatrie care au decis că fetița trebuie să primească injecții cu testosteron.

Decizia judecătorească mai conținea și următoarele clauze:

„[1] A.B., un băiat transgender de 14 ani, solicită un ordin de protecție pentru a-l împiedica pe tatăl său, C.D., să publice, să vorbească sau să acorde interviuri despre acest caz sau despre informațiile personale și medicale ale lui A.B.

„A) Lui C.D. i se interzice să:

i. încerce să-l convinga pe A.B. să abandoneze tratamentul pentru schimbarea sexului;

ii. i se adreseze lui A.B. cu numele său de naștere; și

iii. să se refere la A.B. ca fată sau cu pronume feminine, fie în discuții directe cu A.B., fie în discuții cu terțe persoane;

„B) C.D. nu are voie să împărtășească, direct sau indirect, informații sau documente legate de sexul, identitatea de gen, orientarea sexuală, sănătatea mentală sau fizică, starea medicală sau terapiile lui A.B.

Robert Hoogland, tatăl copilului care a decis să renunțe la anonimatul oferit de justiție, a ignorat această decizie acordând interviuri atât presei scrise cât și celei audio vizuale în care a spus că nici un tratament medical nu va putea schimba DNA-ul cu care s-a născut fata sa:

„Am avut un copil perfect sănătos acum un an și acel copil perfect sănătos a fost modificat și distrus fără niciun motiv întemeiat. Nu se poate întoarce niciodată la a fi o fată în corpul sănătos cu care s-a născut. Va avea pentru totdeauna o voce mai groasă. Va trebui să se radă pentru totdeauna din cauza părului facial. Nu va putea avea copii… Uneori vreau doar să țip, astfel încât alți părinți și lumea să înțeleagă ce se întâmplă. Acum e vorba de copilul meu, dar nu este singurul, care de acum încolo va avea o viața ruinată”.

Ca urmare, tatăl a fost condamnat pentru „violență familială”, judecătoarea Francesca Marzari emițând și un ordin prin care Robert Hoogland putea fi arestat de orice polițist care l-ar surprinde referindu-se la fiica sa „ca fată sau cu pronume feminine”.

Acest lucru s-a întâmplat, începând din 16 martie tatăl este încarcerat. În apărarea sa a fost deschis un cont de donații online.

Așa de departe a ajuns nebunia neomarxistă, ai 14 ani și nu ai voie să conduci mașina, nu ai voie să consumi alcool, nu ai voie să alegi să nu mergi la scoală și nu ai voie să faci multe alte lucruri pentru care, dacă le faci, vor fi blamați și făcuți răspunzători părinții. Ai însă voie să decizi începerea tratamentului hormonal de tranziționare spre sexul opus.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Un tată a fost arestat pentru că nu a respectat o decizie judecătorească și a continuat să se adreseze fiicei sale minore cu pronumele „ea””

  1. Dacă acel tată ar fi fost mai atent la înclinațiile copilei, ar fi știut să o educe în așa fel încât să nu cadă în capcana ”diversității”.

Comentariile sunt închise.