Conservatorii strâng rândurile! Liderul AUR, Claudiu Târziu, despre lupta purtată împreună cu partidul VOX din Spania/ „Dacă ne punem în slujba Binelui și Adevărului, Dumnezeu ne susține!” (FOTO/VIDEO)

Senatorul Claudiu Târziu se află zilele acestea în Peninsula Iberică, la Madrid și, apoi, la Lisabona, fiind anunțate o serie de întâlniri cu românii din diaspora, interviuri în presa spaniolă și, nu în ultimul rând, întrevederi politice și diplomatice.

Miercuri, în prima zi la Madrid, senatorul Claudiu Târziu a fost prezent în cadrul unei emisiuni la „El ToroTV”, un post de televiziune spaniol cu orientare de dreapta, suveranistă și patriotică.

„Am vorbit despre revoluția conservatoare începută odată cu accederea noastră în Parlamentul, despre întoarcerea la credință și normalitate, despre bătălia pe care o ducem cu curentul progresist, dar și despre numeroasele asemănări ale AUR cu partidul spaniol VOX Espana”, a precizat, pe Facebook, senatorul Claudiu Târziu.

Tot miercuri, senatorul Claudiu Târziu a fost invitat la emisiunea „Rumania al dia”, realizată de jurnalista Cristina Georgeta Cherciu la postul de radio Libertad FM.

Emisiunea va putea fi ascultată online duminică, 3 iulie, începînd cu ora 23.00 (ora României), aici: https://radiolibertad.es/

„Dacă ne punem în slujba Binelui și Adevărului, Dumnezeu ne susține!”

Joi, senatorul Claudiu Târziu s-a întâlnit cu PS Teofil, Arhiereul-Vicar al Episcopiei Spaniei și Portugaliei.

„Dacă ne punem în slujba Binelui și Adevărului, Dumnezeu ne susține!, mi-a spus Preasfinția Sa Părintele Teofil, Arhiereul-Vicar al Episcopiei Spaniei și Portugaliei.

Îi mulțumesc părintelui episcop pentru primirea și discuția pe care am avut-o astăzi la Catedrala Ortodoxă Română cu hramul „Intrarea Maicii Domnului în Biserică” din Madrid.

Deși lovită din diverse părți, Biserica rămîne principalul reazem și stîlp de echilibru în vremurile greu-încercate de astăzi pentru toți românii, de oriunde s-ar afla”, a scris, pe Facebook, senatorul Claudiu Târziu.

Alături de românii din diaspora

Pentru zilele următoare sunt anunțate întâlniri cu românii din diaspora, la Madrid și la Lisabona.

Astfel, vineri, 24 iunie, începând cu ora 20:00, liderul AUR, Claudiu Târziu, se întâlnește cu românii din Madrid, iar duminică, 26 iunie, de la ora 15:00, cu românii de la Lisabona.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Conservatorii strâng rândurile! Liderul AUR, Claudiu Târziu, despre lupta purtată împreună cu partidul VOX din Spania/ „Dacă ne punem în slujba Binelui și Adevărului, Dumnezeu ne susține!” (FOTO/VIDEO)”

Comentariile sunt închise.