Scut în jurul bisericii! Zeci de preoți și credincioși, prezenți la Sfânta Liturghie la biserica din Constanța pentru care s-a decis demolarea (VIDEO)

Zeci de preoți și credincioși participă, vineri dimineața, la Sfânta Liturghie la biserica „Izvorul Tămăduirii” din Constanța, pe care primarul municipiului, Vergil Chițac, intenționează să o demoleze.

Slujba a început la ora 7.30, după cum a anunțat, joi, Arhiepiscopia Tomisului.

Reamintim că IPS Teodosie i-a transmis primarului municipiului Constanța, Vergil Chițac, o scrisoare deschisă pentru salvarea bisericii „Izvorul Tămăduirii”, în contextul în care Primăria Constanța a câștigat în instanță dreptul de a o demola.

Ulterior, partidul Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) a reacționat și a solicitat Primăriei Constanța să se implice activ în rezolvarea situației bisericii „Izvorul Tămăduirii” din municipiu, care riscă să fie demolată în următoarele zile.

Știri pe acest subiect:

ÎPS Teodosie va sluji, vineri, la biserica pe care Primăria o vrea demolată. Scrisoare zguduitoare către primarul Constanței pentru salvarea bisericii „Izvorul Tămăduirii”

AUR se OPUNE demolării bisericii din Constanța: Îndreptați greșeala până nu va fi prea târziu!


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost