Mihai Neșu, invitat special la meciul de fotbal FCSB – Anderlecht: „Ne va fi alături cel mai puternic om cu care am lucrat în 30 ani”

Fostul fotbalist Mihai Neșu, care a suferit un grav accident în urmă cu peste 11 ani,  în urma căruia s-a retras din sport, este invitat special la meciul de fotbal FCSB – Anderlecht, pe Arena Națională.

„Joi ne va fi alături și cel ce reprezintă o adevărată inspirație pentru noi, cel mai puternic om cu care am lucrat în 30 ani, Mihai Neșu. Te așteptăm cu drag, Bicho. Noi și câteva zeci de mii de inimi roș’ albastre!”, a scris, pe Facebook, Mihai Stoica, managerul general al roș-albaștrilor, anunță GSP.

Meciul FCSB – Anderlecht din grupele Conference League are loc joi, de la 22:00, pe Arena Națională.

Fostul fundaș lateral a jucat la FCSB din 2001 până în 2008, când a plecat la Utrecht. În Olanda, pe 10 mai 2011, Neșu a suferit un accident cumplit în timpul unui antrenament, în urma căruia nu și-a mai simțit corpul de la gât în jos, având nevoie de un scaun special pentru a se deplasa, notează sursa citată.

Acum, Mihai Neșu, prin intermediul Fundației pe care o conduce, construiește un centru de recuperare pentru copiii cu dizabilități și o biserică, lângă Oradea. Cine dorește să ajute, poate trimite un SMS cu mesajul CRED la numărul 8844, astfel fiind donată suma de 2 euro.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost