Gândul.ro: E cutremur în PSD! Deputatul Aurel Bălășoiu, implicat într-un monstruos scandal sexual cu minori

Deputatul PSD Aurel Bălășoiu a fost exclus din partid, conform unui anunț făcut, sâmbătă,  de PSD, fără nicio precizare referitoare la motivul acestei decizii.

Publicația Gândul face însă dezvăluiri cutremurătoare, conform căruia deputatul Aurel Bălășoiu ar fi implicat într-un monstruos caz sexual cu un minor.

Gândul publică și imagini în care este surprins deputatul Aurel Bălășoiu în ipostaze scandaloase cu un băiat. Potrivit sursei citate, nu este exclus ca acest caz să devoaleze o rețea de traficanți care explotează minori în scopuri sexuale.

Sursa foto: Gândul

Într-o prima reacție la această informație, deputatul Aurel Bălășoiu nu a recunoscut că a întreținut relații sexuale cu minori, conform Gândul.

Aurel Bălășoiu este căsătorit și are copii.

Comunicatul PSD:

„Conducerea PSD a decis astăzi excluderea din partid a deputatului Aurel Bălășoiu. De asemenea, PSD se așteaptă ca acesta să își dea demisia urgent din funcția de deputat. În caz contrar, PSD va vota pentru ridicarea imediată a imunității parlamentare. PSD nu tolerează în niciun fel încălcarea legii, a demnității umane și a moralei creștine.”

Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost