Protest în Piața Universității, duminică, 2 octombrie. Sorin Lavric: Protestăm pentru dreptul de a avea un trai DECENT

Senatorul Sorin Lavric (AUR) și-a anunțat participarea la protestul de duminică, 2 octombrie, trecând în revistă principalele motive pentru care românii trebuie să participe în număr cât mai mare la manifestația anunțată pentru duminică.

„Ratele la bănci, prețul energiei și al carburanților, sistemul de sănătate, învățămîntul, justiția, asistența socială si administrația publică sînt acum sub semnătura unui sistem corupt și incompetent.

Va fi tot mai rău odată cu venirea iernii. Acest sistem trebuie dislocat!”, a scris, sâmbătă, pe Facebook, senatorul Sorin Lavric.

Pe 2 octombrie, începînd cu ora 14, în piața Universității, protestăm pentru dreptul de a avea un trai decent, a subliniat acesta.

„Români, în câteva luni nu veți mai putea să vă plătiți ratele la bancă și atunci o să fiți executați judecătoresc și o să veți pierde casele. La fel, facturile la gaze și la curent electric vă vor copleși. Nu vă mai spun că prețurile la alimentele de bază vor fi foarte mari și nu veți mai avea bani.

Dacă vreți să preîntâmpinați toate aceste nenorociri, veniți pe 2 octombrie, în Piața Universității, la ora 14:00, să le arătăm că îi punem înspăimânta, că nu ne pot intimida, că mai devreme sau mai târziu trebuie să plece de la putere pentru că își bat joc de noi”, a transmis senatorul Sorin Lavric prin intermediul unei înregistrări video.

Reamintim că duminică, 2 octombrie 2022, începând cu ora 14:00, în Piața Universității din Capitală este anunțat un protest masiv, la care și-au anunțat participarea români din întreaga țară și din străinătate, după cum a relatat RostOnline.

 

 


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost