Donald Trump, despre candidatura pentru Casa Albă. Foarte, foarte probabil o voi face din nou. Pregătiţi-vă!

Fostul preşedinte american Donald Trump ia în considerare lansarea unei noi candidaturi la Casa Albă în această lună, au declarat joi trei consilieri ai săi, Trump însuşi sugerând posibilitatea de a reveni în prim-planul politicii americane în cadrul unui miting la Iowa în cursul zilei, relatează agenția Reuters, citată de Agerpres.

„Şi acum, pentru a face ţara noastră prosperă, sigură şi glorioasă, este foarte, foarte, foarte probabil că o voi face din nou”, a declarat Donald Trump la un miting joi seara, sugerând o nouă candidatură pentru Casa Albă în 2024. „Pregătiţi-vă, asta e tot ceea ce vă spun, foarte curând! Pregătiţi-vă!”, a adăugat Trump.

Trump intenţionează să profite de aşteptatele victorii ale republicanilor, marţi, în alegerile de la jumătatea mandatului, au declarat consilierii săi.

O sursă familiarizată cu planurile lui Trump a declarat că acesta ar intenţiona să îşi anunţe campania de realegere la scurt timp după scrutinul de marţi şi că sondează terenul în căutare de personal, notează sursa citată.