Donald Trump, despre candidatura pentru Casa Albă. Foarte, foarte probabil o voi face din nou. Pregătiţi-vă!

Fostul preşedinte american Donald Trump ia în considerare lansarea unei noi candidaturi la Casa Albă în această lună, au declarat joi trei consilieri ai săi, Trump însuşi sugerând posibilitatea de a reveni în prim-planul politicii americane în cadrul unui miting la Iowa în cursul zilei, relatează agenția Reuters, citată de Agerpres.

„Şi acum, pentru a face ţara noastră prosperă, sigură şi glorioasă, este foarte, foarte, foarte probabil că o voi face din nou”, a declarat Donald Trump la un miting joi seara, sugerând o nouă candidatură pentru Casa Albă în 2024. „Pregătiţi-vă, asta e tot ceea ce vă spun, foarte curând! Pregătiţi-vă!”, a adăugat Trump.

Trump intenţionează să profite de aşteptatele victorii ale republicanilor, marţi, în alegerile de la jumătatea mandatului, au declarat consilierii săi.

O sursă familiarizată cu planurile lui Trump a declarat că acesta ar intenţiona să îşi anunţe campania de realegere la scurt timp după scrutinul de marţi şi că sondează terenul în căutare de personal, notează sursa citată.

 


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost