Scrisoare deschisă către Patriarhul Daniel pentru neintrarea României în război. Se solicită slujbe religioase și rugăciuni pentru pace. Profeția tulturătoare despre cutremurul care va lovi țara noastră dacă vom intra în război

Părintele Emanuel Ganciu a inițiat o scrisoare deschisă adresată Patriarhului Daniel, în care îl roagă să „dispună de urgență ca, în toate parohiile, mănăstirile și schiturile din țară să se facă procesiuni cu prapuri și icoane, după Sfânta Liturghie, pentru pace și pentru neintrarea României în război”, informează R3Media.

Conform scrisorii părintelui Ganciu, există o profeție a protosinghelului Nicodim Bujor, conform căreia a început deja al treilea război mondial și dacă România va lua parte, Dumnezeu va trimite asupra țării un cutremur devastator.

Iată textul scrisorii:

Către Prea Fericitul Părinte Patriarh

Prea Fericite Părinte Patriarh,

Noi, fiice și fii ai Bisericii Ortodoxe Române și ai neamului românesc, în contextul extrem de grav al primejduirii poporului nostru, prin aderarea la un conflict militar străin de orice interes legitim al României, vă rugam și vă solicitam în numele celor peste optzeci la sută dintre românii care s-au declarat împotriva intrării noastre în război, în numele poporului român, de acum și dintodeauna, care nu a luptat niciodată într-un război nedrept și în numele românilor oprimați din ținuturile românești deținute ilicit de Ucraina, să vă manifestați autoritatea pe care o aveți prin Harul lui Dumnezeu și prin Statutul BOR (art. 26, alin. 49), și să dispuneți, de urgență ca, în toate parohiile, mănăstirile și schiturile din țară să se facă procesiuni cu prapuri și icoane, după Sfânta Liturghie, pentru pace și pentru neintrarea României în război.

Vrednicul de pomenire, protosinghelul Nicodim Bujor, fost iconom la Mănăstirea Cernica, om duhovnicesc cu viață îngerească, văzător cu duhul, ascultat de Hristos și de Măicuța Lui în rugăciunile pe care le făcea, pentru care ați trimis un frumos cuvânt la trecerea lui la cele veșnice, vorbea de acest al treilea război mondial, pe care îl socotea iminent, război la care, spunea el, Dumnezeu nu vrea ca România să participe. Și mai spunea părintele Nicodim, din cele descoperite lui de Dumnezeu, că, dacă nu se va împiedica intrarea țării în acest război nedrept, va da pe întregul teritoriu al țării un cutremur atât de cumplit, încât, din cauza pierderilor extrem de mari umane și materiale, România nu va putea face față războiului.

Fericiți făcătorii de pace, că aceia fiii lui Dumnezeu se vor chema.

Cu nădejdea că cererea noastră va fi luată în considerare, vă asigurăm de smerita noastră dragoste filială și ascultare, ai Prea Fericirii Voastre fiice și fii duhovnicești,

Preot iconom stavrofor, Emanuel Florin Ganciu

București, 1 brumar 2022, pomenirea Sfinților doctori fără de argint Cosma și Damian

 

 

 


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Scrisoare deschisă către Patriarhul Daniel pentru neintrarea României în război. Se solicită slujbe religioase și rugăciuni pentru pace. Profeția tulturătoare despre cutremurul care va lovi țara noastră dacă vom intra în război”

  1. Am ajuns in urtma cu 2000 de ani , pe vremea ” templelor grescesti si romane ” privind ” profetia ” cand ea este regulamentata de Constituitie , SIGURANTA NATIONALA , CSAT , PARLAMENT , PRESEDINTIE , O MIE UNA SI ALTA DE INSTITUTII ” DEMOCRATICE – ALESII POPORULUI ” CARE NU STIU CARE ESTE INTERESUL ACESTUI POPOR SI NU AL LOR 5% PARTICULAR DE GRUP INFRACTIONAL ORGANIZAT POLITIC INTERN SI INTERNATIONAL ? SUNTEM DE PLANSUL , PLANSULUI DACA IN 30 DE ANI DE DEMOCRATIA ” ASA ZISA LIBERALA ” AM AJUNS IN EVUL MEDIU TIMPURIU SI IN SCLAVAGISM SA NE RUGAM LA ” ORACOLE ” .Poate inventam in Romania si ” ORACOLUL DIN DELPHI ” este o afacere mediatica si de ” iluzionism politic ” cu mare profit privind credulibitate ” romanului ” in rezolvarea ” problemei ” de entitate ” si nu de el prin alegerea si fapta sa ” . Cred ca Ceausescu acolo unde este , rade de ” lozinca comunismului ” actual mai bine decat prin ” profetiile cincinalului in patru ani si jumatate ” cu doza lui faptica de adevar de atunci .

Comentariile sunt închise.