Performanță extraordinară! Româncele Ancuţa Bodnar și Simona Radiş au fost desemnate CELE MAI BUNE sportive din lume la canotaj, în 2022

Sportivele romance Ancuţa Bodnar și Simona Radiş au fost desemnate de Federația Internațională de Canotaj cele mai bune sportive din lume la canotaj, în 2022.

„Două românce, cele mai bune din lume! Ancuta Bodnar și Simona Radis au fost desemnate cele mai bune sportive din lume la canotaj în 2022.

Federația Internațională de Canotaj a desemnat echipajul româncelor cel mai bun din lume, fetele din barca tricoloră de dublu vâsle sunt neînvinse în competiții din 2019. Anul acesta ele au câștigat titlul mondial și european în această probă. Ele sunt campioanele olimpice ale probei.

Felicitări, Ancuța și Simona! Felicitări antrenorilor lotului olimpic de canotaj al României! Mândri de voi!”, a anunțat, pe Facebook, Comitetul Olimpic și Sportiv Român.

Raluca Oanță

About Raluca Oanță

Jurnalist cu peste 10 ani de experiență. A lucrat în presa scrisă și în televiziune. A absolvit Facultatea de Sociologie din cadrul Universității București; ulterior, a urmat un master de Antropologie și Dezvoltare Comunitară.

Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost