Care e afacerea cu pronumele preferate

E la modă în rândul generației tinere, mai ales în Occident, ca alături de nume să-și menționeze și pronumele preferat (ea/a ei, el/al lui, ei/ale lor, ele/ ale lor). Asta e un rezultat direct al campanei de îndoctrinare a stângii globaliste aliate cu minoritatea LGBT.

Doar că toată afacerea cu pronumele preferat are scopul de a influența și de a schimba societatea, neavând absolut nimic de-a face cu o asemenea persoană nesigură de sine. Pentru că atunci când dialoghezi cu cineva folosești persoana a doua când te adresezi interlocutorului. O discuție între două persoane, indiferent de cum se identifică, decurge cam așa: „Ce mai faci? Cum ești? Ție ți-a plăcut filmul/concertul/melodia X? Te duci mâine la teatru/operă/film/stadion etc?” Iar când te referi la tine folosești persoana întâi. „Mie îmi place de X. Eu cred că …” Persoana a treia se folosește atunci când discuți cu cineva despre o terță persoană. „Îți place de ea/el? Ce crezi de părerea lui/ei despre…?” Etc.

Asta înseamnă că toată afacerea cu pronumele preferate nu are nimic de-a face cu persoanele nesigure de cine/ce sunt, ci are totul de a face cu influențarea societății, cu acceptarea și admiterea ca lucruri normale a unor aberații care țin mai degrabă de domeniul psihiatric.

Personal nu mă interesează absolut deloc ce anume crede sau cum vorbește cineva despre mine. Asta înseamnă ca pronumele pe care-l alege cineva să-l folosească când vorbește cu altcineva despre mine nu mă afectează absolut deloc. Cred că așa e normal. Doar o persoană slabă, nesigură pe sine, sau una narcisistă e preocupată de ce crede și cum vorbește cineva despre ea.

Concluzia logică e că toți cei ce-și afișează pronumele preferate sunt fie persoane nesigure, fragile, fie persoane narcisiste. În ambele cazuri eu zic că ar avea nevoie de psiholog, nu să fie luate în serios.

Dragoș Doran

About Dragoș Doran

Alături de Dreapta creștină și de Rost încă de la începuturi. Scriu de plăcere.

Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Care e afacerea cu pronumele preferate”

Comentariile sunt închise.