Ce face Netanyahu pentru a grăbi venirea lui Mesia al evreilor?

În cursul zilei de miercuri, 25 octombrie 2023, Benjamin Netanyahu, premierul Israelului, s-a adresat populației în legătură cu preconizata invazie terestră a fâșiei Gaza.

In discursul său acesta a spus că „noi (evreii, n.n.) suntem oamenii luminii, ei (Hamas, n.n) sunt oamenii întunericului – și lumina va triumfa asupra întunericului.

Războiul nostru împotriva Hamas este un test pentru întreaga umanitate, este o luptă între axa răului Iran, Hezbollah și Hamas (s.n.) și axa libertății și progresului.

Acum este momentul să ne unim pentru ca, alături de aliații nostri și cu o credință profundă în dreptate, o credință profundă în eternitatea poporului evreu, să obținem victoria. Vom realiza profeția lui Isaia.

Dar despre ce profeție este vorba?

Profetul Isaia a trăit cu 7 secole înainte de Hristos și a profețit, printre altele, venirea lui Mesia.

Creștinii îl recunosc pe Iisus Hristos ca fiind Mesia din profețiile lui Isaia. Evreii, însă, nu-l recunosc. Ei încă îl așteaptă pe Mesia. Dar înainte de venirea acestuia va fi mare suferință pe Pământ. Vor fi războaie care vor cuprinde toată lumea. Un rege persan va declanșa războiul care va distruge lumea întreagă.

Abia atunci va veni Mesia și apoi va fi pace eternă pe Pământ.

Cu toții știm că Persia din antichitate e Iranul de azi.

Netanyahu spune că axa răului este formată din Hamas, Hezbollah și Iran.

Din 7 octombrie 2023 Israelul se războiește cu Hamas. În același timp a bombardat și Siria, Libanul (Hezbollah) și Egiptul. Parcă își dorește extinderea războiului, parcă Hamasul nu e de ajuns, trebuie atras în război și Iranul pentru a se forma cele două tabere. De o parte forțele răului în frunte cu Iranul, de cealaltă parte forțele binelui în frunte cu Israelul.

SUA, aliatul principal al Israelului, deja a deplasat în Mediterană forțe militare importante. Și desfășurarea de forțe încă nu s-a încheiat. După ce și-au instalat în Mediterană două portavioane, acum își instalează în zona Orientului Mijlociu sistemele de apărare aeriană.

O asemenea desfășurare de forțe pentru a se lupta cu Hamas, o organizație care are între 20.000 și 30.000 de luptători, nu are logică.

Parcă se vrea declanșarea celui de-al treilea război mondial. Și parcă Israelul face tot ce poate pentru asta. Iar după discursul lui Netanyahu de ieri toate încep să aibă o logică.

Acum parcă toate încep să aibă sens. Întrebările fără răspuns își găsesc răspunsul. Cum de a fost posibil ca Israelul, țara legendarului Mossad, a legendarei armate israeliene, să fie luată prin surpindere de câteva sute de luptători Hamas pe motociclete și parapante? De ce timp de șase ore după declanșarea atacului autoritățile de la Tel Aviv nu au mișcat un deget lăsându-i pe cei din Hamas să-și facă de cap?

Iar răspunsul este simplu. Pentru ca șocul să fie atât de mare încât să asigure unirea tuturor israelienilor în spatele lui Netanyahu. Să nu uităm de fractura care exista în societatea israeliană, de mitingurile săptămânale de protest ale israelienilor împotriva măsurilor prin care Netanyahu și coaliția sa doreau să reducă din prerogativele sistemului judiciar.

Imaginile șocante din timpul atacului Hamas au realizat unirea evreilor în jurul liderilor săi în frunte cu Netanyahu.

Promisiunile de radere de pe fața pământului a fâșiei Gaza și decimarea populației palestiniene au fost primite cu aplauze în Israel. Și de mai bine de două săptămâni aceste promisiuni sunt puse în practică. Fâșia Gaza este bombardată non stop. Sub pretextul luptei cu Hamas sunt țintite spitale, biserici, moschei, școli, complexe de locuințe etc. Deja au fost uciși peste 6.200 de palestinieni, majoritatea civili. Mai mult de jumătate sunt copii și femei. Imaginile și videoclipurile cu ororile din Gaza au împânzit internetul.

Doar e nevoie de ceva care să șocheze și să înfurie și tabăra adversă pentru a declanșa războiul tuturor războaielor visat de evrei, război fără de care Mesia așteptat de ei nu se va arăta. Și cu fiecare zi care trece suntem tot mai aproape de acel război.

Dumnezeu să ne ajute că din partea liderilor nu mai avem nicio speranță. Parcă toți au orbit.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Ce face Netanyahu pentru a grăbi venirea lui Mesia al evreilor?”

  1. Acest mit ” al suprematiei evreiesti privind ” POPORUL ALES ” este intretinuta de mii de anii , in ultimele sute de anii ( fiind mai la indemana privind cercetarea informativa si analitica ” prin ” MAREA FINANTA EVREIASCA ) ” cu sucursala „SIONISMUL FINANCIAR MONDIAL ” cu sucursale ” Mistice ” MASONERIA , , Grupuri religioase ( ziua a 7 a , adventistii , mormonii etc , etcm care toate au un punct comun , DISCREDITARE SI MINEMALIZARE Crestinism ) DAR EXISTA UN ADEVAR ” EI VREII CHIAR AU FOST SI SUNT UNITI ” ( De mii de ani ) atat in ” GESTIONAREA BANULUI MONDIAL ” FARA SCRUPUL -Cazuri multe : Primul Razboi Mondial , Aldoilea Razboi Mondial ( Sionismul american versus Sionism Euroepean cu consecinta STIUTE DE ZECI DE ANI adica Comunismul MONDIAL versus ASA ZISA DEMOCRATIE MONDIALA ( amandoua variante fiind una singura ceea a conducerii prin ” GRUPUL ALES ) . Acum mai curand variante locale adica : UKRIANA , GAZA , poate Asia de SUD EST , etc ,etc , banii cei mai usor de realizat prin conflictul armat , cu castigurii majore atat pe termen scurt cat si termen lung ” dar si in relatia lor de ” GRUP ETNIC MONDIAL ” poate chiar mai unit ca cel islamic ” CU ZECI DE INFORMATORI IN TOATE TARILE ” uniti intre ei . Din acest punct de vedere ” au inteles de mii de ani ca pentru a supravietui ca grup etnic ” Trebuie a fie ” UNITI ” oriunde ar fi in acesta lume . ACEASTA ESTE MAREA REALITATE si realizare A LOR ” UNIREA ” in interes comun de grup etnic .Restul declaratii ale actualului Premier , DEPASESC ACTUALMENTE ” MINTEA CELOR CARE SUNT EVREII ADEVARATI ” fiindca sunt numai de ” Propaganda de un anumit factor de moment politic ” Poate chiar pentru adevaratiI ” evreii ” ii si deranjeaza acesta ” propganda materialista politica ” a unui ” PRIM MINSTRU ” care pentru cei informatii este un adevarat Infractor financiar in intersul personal de grup politic organizat ( ca si in ROMANIA si alte tari E.C ) INCLUSIV MAREA DEMOCRATIE MONDIALA ” DAR fiecare cu soarta lui , ca individ, ca grup ( familie ) , ca POPOR.

Comentariile sunt închise.