Claudiu Târziu, candidat AUR la alegerile europarlamentare din 2024: Trebuie să ne ridicăm într-o REZISTENȚĂ CREȘTINĂ și să trimitem cât mai mulți apărători ai patriei române la Bruxelles

În aceste vremuri tulburi, când ofensiva neomarxismului ne amenință valorile naționale, trebuie să luptăm împreună pentru copiii noștri, pentru cultura și pentru tradiția noastră, a spus, duminică, la Iași, Claudiu Târziu, președinte CNC AUR și candidat la alegerile europarlamentare de anul viitor.

„Astăzi, ne confruntam cu o ofensiva distrugătoare a neomarxismului, un torent de răutate, o cultura a morții care isi propune să distrugă tradiția noastră, cultura noastră, civilizația noastră.

Noi avem datoria să apărăm aceste temeiuri ale vieții noastre naționale și o putem face numai dacă dăm viață valorilor noastre,  credință, familie, națiune și libertate.

Aceste vremuri tulburi nu pot să ne oprească, nu ne pot demobiliza și nu trebuie să o facă. Dimpotrivă, ar trebui să ne determine să luptăm pentru copiii noștri, pentru modul nostru de viață, pentru civilizația noastră. Să luptăm nu doar politic, ci și cultural, nu doar în Parlament, ci și în stradă!

Avem și tăria de la Dumnezeu să ducem această luptă, avem și o șansă istorică care ni se dă să câștigăm bătălia pentru Parlamentul European, pentru că de acolo vine răul. Acolo trebuie să intervenim prima dată, apoi în Parlamentul național și în comunitățile locale, unde să cultivăm valorile familia, natiunea, credinta si libertatea!

Trebuie să ne ridicăm într-o rezistență creștină și să trimitem cât mai mulți apărători ai patriei române la Bruxelles”, a spus Claudiu Târziu.

Claudiu Târziu se află, duminică, la Iași unde, în cadrul unei eveniment regional organizat la Amfiteatrul Palas din Iași, sunt prezentați candidații pentru alegerile europarlamentare.

Cu această ocazie, candidații AUR pentru Parlamentul European își prezintă proiectele cu care își propun să reprezinte România în forul legislativ european. Regionala Iași este al doilea eveniment prin care Alianța pentru Unirea Românilor va duce în comunitățile locale din marile regiuni ale țării mesajul politic și oferta de campanie pentru alegerile europarlamentare.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Claudiu Târziu, candidat AUR la alegerile europarlamentare din 2024: Trebuie să ne ridicăm într-o REZISTENȚĂ CREȘTINĂ și să trimitem cât mai mulți apărători ai patriei române la Bruxelles”

  1. Ditre toti Soldatii trimisi la Bruxelles doar Mr. Chertes[din America] s-a distins ca un brav aparator, restul au mancat kkt degeaba si au incasat lefuri ce nu le puteau incasa nicaieri in alta parte.
    Deci parlamentar la Bruxelles este o afacere pentru toti nesimtitii din aparatul politic Dambovitean.
    Toti esuatii si compromisii de pe riviera damboviteana isi doresc un scaun la Bruxelles.
    Personal le urez o cazare placuta la Rahova si sa-si scrie memoriile memorabile.

Comentariile sunt închise.