ULTIMA ORĂ! Slovacia anunţă încetarea ajutorului militar pentru Ucraina

Noul premier al Slovaciei, Robert Fico, a anunțat, joi, că oprește livrarea de arme către Ucraina și limitează sprijinul acordat țării vecine la un „ajutor umanitar și civil”, a informat, joi, AFP.

De altfel, această măsură fusese anunțată de Robert Fico încă din timpul campaniei electorale pentru alegerile legislative din septembrie.

„Considerăm ajutorul pentru Ucraina doar un ajutor umanitar şi civil, nu vom mai furniza arme Ucrainei”, a subliniat premierul Robert Fico.

În plus față de încetarea ajutorului militar pentru Ucraina, Fico a pledat în timpul campaniei electorale pentru combaterea migraţiei ilegale şi o politică independentă a Slovaciei faţă de agenda promovată de Bruxelles şi de SUA.

Totodată, partidul lui Robert Fico s-a propunțat și pentru campanii pro-familie, cee ace i-a atras etichetarea ca fiind partid de extremă dreaptă, pro-Moscova.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „ULTIMA ORĂ! Slovacia anunţă încetarea ajutorului militar pentru Ucraina”

  1. Slovacia are guvern care sunt patrioti, Romania are un guvern de trepadusi carora le tremura chilotii cand bate vantul. Astia au in ei sange de sclav..

Comentariile sunt închise.