Va triumfa rațiunea?

Israelul a anunțat o blocadă completă a fâșiei Gaza. În acest sens a fost oprită aprovizionarea cu apă, energie electrică, produse alimentare, medicamente și produse petroliere a enclavei palestiniene.

Fără curent sau benzină poți să trăiești, fără alimente poți supraviețui câteva săptămâni, poate chiar luni. Lipsa medicamentelor îi afectează pe cei bolnavi. Dar cel mai grav lucru este lipsa apei. Iar asta afectează pe toată lumea, fără apă omul putând supraviețui aproximativ trei zile.

Fâșia Gaza are o populație de aproximativ 2,3 milioane de locuitori. Printre ei și destui străini, inclusiv cel puțin 100 de cetățeni români. Toți sunt considerați de Israel a fi suporteri Hamas care trebuie pedepsiți.

Benjamin Netanyahu a promis că ce urmează să facă Israelul va rezona peste generații. Pedepsirea colectivă, la grămadă, a tuturora pentru faptele câtorva e împotriva a tot ce ține de umanitate. Iar eliminarea a 2,3 milioane de oameni se numește genocid. Așa ceva cu siguranță va rezona peste generații. Sper să nu se ajungă acolo și sper că rațiunea va triumfa.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Va triumfa rațiunea?”

  1. Unde este ” DEMOCRATIA MONDIALA ” prin ” tatucul ” AMERICAN ” . Pai daca ” hunii de la est ” si altii in Balcani ( sarbii ) ar fi facut ” asa ceva ” atunci ” ERAU CRIME DE RAZBOI ” , HAGA , etc, etc , Pacat ca suntem atat de ” cetateni turmentati ” , ca acum 150 de ani , pe vremea lui Nenea Iancu , simplu ” INTERESUL POARTA FESUL ” adica ” CONDUC DECID SI SPUN PENTRU PROST CE VREA EL SA AUDA ” NU CONDUC ” MA VAIET” si sper ca ” PROSTUL SA INTELEAGA VAIETUL MEU , SA CONDUC SI EU LA RANDUL MEU ” Asta reprezinta ” CIRCUL POLITIC MONDIAL ” ieri mai pe la ” spate ” , astazi pe fata , ramane de vazut , unde se aseaza ” prostii de alegatorii , in alegerile viitoare ” atat in Romania , cat si in alte tari din ” E.C ” cat va mai fii.

Comentariile sunt închise.