Profesorii de la Universitatea Petrol-Gaze Ploieşti oferă elevilor pregătire gratuită pentru Bacalaureat

Profesorii de la Universitatea Petrol-Gaze (UPG) din Ploieşti oferă pregătire gratuită pentru examenul de Bacalaureat elevilor de clasa a XII-a, modulele urmând să aibă loc în perioada 1 martie – 7 iunie, anunță Agerpres.

Potrivit unui comunicat transmis, vineri, UPG Ploieşti organizează pentru elevii de clasa a XII-a module de pregătire gratuită pentru examenul de Bacalaureat 2024 la disciplinele Limba şi literatura română, Matematică, Chimie (organică şi anorganică), Economie, Logică, Informatică.

„Orele sunt susţinute de cadre didactice universitare şi se vor desfăşura în campusul universitar, în sala FA1. Participarea la aceste activităţi este gratuită şi deschisă tuturor elevilor!”, arată sursa citată.

Conform programului, primul modul va avea loc în data de 1 martie, în intervalul orar 15,30 – 17,30.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Profesorii de la Universitatea Petrol-Gaze Ploieşti oferă elevilor pregătire gratuită pentru Bacalaureat”

  1. Conduita civica EDUCATIONALA PROBATA prin fapta si nu prin vorba privind ” educatia generatiilor urmatoare ” poate acest exemplu de la Prahova , va fi preluat si in alte zone asa zis ” democratice si liberale PRIN ” ENUNT MEDIATIZAT propagandistic ” adica Timisoara , Cluj, Iasi , Constanta si la final ” BUCURESTI „

Comentariile sunt închise.