Pfizer, sub vizorul Congresului american, pentru finanțarea promovării sinuciderii asistate, inclusiv în rândul copiilor de 12 ani

Pfizer a intrat sub vizorul Congresului american pentru finanțarea unui grup de lobby pro-eutanasie din Canada, care dorește să se permită inclusiv copiilor de 12 ani sinuciderea asistată.

Senatorul Marco Rubio și alți republicani doresc ca producătorul de medicamente să dezvăluie orice legătură cu Dying with Dignity Canada (DWDC), care dorește ca sinuciderea asistată de medic să fie mai ușor de accesat. Ei au transmis lui Albert Bourla, președintele Pfizer, o scrisoare în care îl întreabă dacă donația Pfizer provine din banii pe care producătorul de vaccinuri COVID i-a primit de la contribuabilii americani.

„Pfizer a primit milioane de dolari de la contribuabilii americani pentru a dezvolta tratamente de ultimă oră pentru unele dintre cele mai critice provocări medicale din zilele noastre. Decizia Pfizer de a dona unei organizații care pledează pentru moartea timpurie pune sub semnul întrebării valorile și prioritățile companiei dvs”, se spune în scrisoare. DWDC a publicat o listă de 66 de pagini cu numele a aproximativ 9.000 de persoane și organizații care au donat pentru campania sa în 2022, inclusiv Pfizer.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost